- 2,061
- 719
- 113
Merhaba Almanya’da arkadaş para gönderdi moneygram ile nasıl çekerim en acil şekilde bilgisi olan var mıdır
Denizbank money gramda çekime destek veriyor ayrıca bulunduğun il içinde acenteleri de vardır google üzerinden bakıp şubesine gidersin. Kimlik yeterli oluyor ve sana gönderdiği paranın makbuzunu da whatsaptan iletsin göstermen yeterli. Acentelerin Kesintisi çoktu ama bilgin olsun denizbanka gitmeni tavsiye ederimMerhaba Almanya’da arkadaş para gönderdi moneygram ile nasıl çekerim en acil şekilde bilgisi olan var mıdır
şuan yapabilecek birşey var mı peki reis kapalı bankalarDenizbank money gramda çekime destek veriyor ayrıca bulunduğun il içinde acenteleri de vardır google üzerinden bakıp şubesine gidersin. Kimlik yeterli oluyor ve sana gönderdiği paranın makbuzunu da whatsaptan iletsin göstermen yeterli. Acentelerin Kesintisi çoktu ama bilgin olsun denizbanka gitmeni tavsiye ederim
uygulama tarzı birşey yok mu peki dostMoney gram para çekme noktaları var, denizbank ve Kuveyt Türk bankasında var diye biliyorum ama mesai harici kırtasıyeler vs money gram ile çekşm işlemi yapan bir sürü yerler vardır internette kolayca kontrol edebilirsin
Denizbank atmlerinden çekiliyor diye biliyorumuygulama tarzı birşey yok mu peki dost
emin misin dost biraz uzak atm ona göre gideyimDenizbank atmlerinden çekiliyor diye biliyorum
Acentelere bak bulunduğun il yada ilçede bazıları 19:00 a kadar açık oluyorşuan yapabilecek birşey var mı peki reis kapalı bankalar
Çekilmiyormuş dost moneygram web sitesinden acentalara bakemin misin dost biraz uzak atm ona göre gideyim
Reis sen adresine istiyorsun sanırım , moneygram müşteri hizmetlerini ara ayağa servis hizmetleri var ordan getirsinleruygulama tarzı birşey yok mu peki dost
yok dost ondan değil de Şuan kapalı ya banka vs ondan dedimReis sen adresine istiyorsun sanırım , moneygram müşteri hizmetlerini ara ayağa servis hizmetleri var ordan getirsinler
Bazi atmlerde western union ve moneygram var ordan cekebilirsin.antalya gibi turistik yerlerde kuveyt türk atmleri döviz veriyor.iskocyadan moneygramla para gelmisti.atmde para yoktu kuveytturk subesinden cekmistim .sadece moneygram kodunla cekebilirsinMerhaba Almanya’da arkadaş para gönderdi moneygram ile nasıl çekerim en acil şekilde bilgisi olan var mıdır
kod varda atm olur mu acabaBazi atmlerde western union ve moneygram var ordan cekebilirsin.antalya gibi turistik yerlerde kuveyt türk atmleri döviz veriyor.iskocyadan moneygramla para gelmisti.atmde para yoktu kuveytturk subesinden cekmistim .sadece moneygram kodunla cekebilirsin