- 1,016
- 320
- 83
Canlı destek bekleme bosuna hedef havale ile ver zaten site içi mesaj atmışlar dırcanlıya ulaşmak mümkün değil hedef havale ile verdim şuanda bekliyorum
Canlı destek bekleme bosuna hedef havale ile ver zaten site içi mesaj atmışlar dırcanlıya ulaşmak mümkün değil hedef havale ile verdim şuanda bekliyorum
k. bakma bana da canlı da az zaman kaldı da . birazdan canlıya bağlandıgımda anlıl telegram ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem takib edildiği için
hedefle verdim bekliyorum senin hedefle olanıda reddetmiş ama o ne olcakCanlı destek bekleme bosuna hedef havale ile ver zaten site içi mesaj atmışlar dır
hocam dk dk burda bekleyemem gidecem rıca ederimanlık demiştim birazdan bağlandığımda ama yine de sagol
Onu ben reddettim bankayı yanlış seçtim sonra dan farkettim iptal edip tekrar verdimhedefle verdim bekliyorum senin hedefle olanıda reddetmiş ama o ne olcak
ÖdendiEkli dosyayı görüntüle 271201paylaşan arkadaşa teşekkürler
TebriklerÖdendi
Bol şans dostumÇevirdik freebeti tek maçtan 20 TL kasa bakalım yapabilcezzz mi
Teşekkür ederim dostum TC onayı yaptır çekilişlere falan katılırsın profilden yapabiliyorsun ve 500 mesajın olması gerek . Bol şanslarBol şans dostum