- 7,893
- 4,863
- 113
yok be bro. mevzu batur ne zaman mossoroya bu da hep kazanıyor dese o gün mossoro karavana atıyor hepsi buKardes aranizdaki mevzuyu bilmem ama batur iyidir.bi yanlis anlasilmaniz olmus olabilir gozden gecirin derim
yok be bro. mevzu batur ne zaman mossoroya bu da hep kazanıyor dese o gün mossoro karavana atıyor hepsi buKardes aranizdaki mevzuyu bilmem ama batur iyidir.bi yanlis anlasilmaniz olmus olabilir gozden gecirin derim
Şaka yapıyor ya ben alınmıyorım 😂Kardes aranizdaki mevzuyu bilmem ama batur iyidir.bi yanlis anlasilmaniz olmus olabilir gozden gecirin derim
Aynen ciddiye niye aldınız ki. Ilk maç geliyor gibi ama sakin yorum yapma baturŞaka yapıyor ya ben alınmıyorım 😂
Yok ben ciddiyetden degil be hatta yazdim ya aranizdaki mevzuyu bilmiyorum diye yinede sorun varsa ara bulayim dedimAynen ciddiye niye aldınız ki. Ilk maç geliyor gibi ama sakin yorum yapma batur
Yok hocam seviyorum baturuYok ben ciddiyetden degil be hatta yazdim ya aranizdaki mevzuyu bilmiyorum diye yinede sorun varsa ara bulayim dedim
Geldim Dostum rahat ol gelecek şimfi41 kotu olmadı mi sizcede yine saçma sapan ataklar izledim. Bunlar neden 3.20 dk kala 7 sayı çıkardı 😆batur terket burayi yav