Hocam nba izliyoruz hergün. Neden alt oynadığımız belli. Özelliklede ilk yarılara alt oynuyoruz. Çünkü tablo belli. Ve çok zor diyorsun saygı duyuyorum. Fakat miami heat washington maçlarını izledim. O kadar yetenekli oyuncular var ki dersin ki bu maçlar üst biter. Washington kaç maçtır çok sersem oynuyor. Oyuncular çok yorgun bu sene anlamsız şutlar var. Anlamsız kavgalar donuyor. Maçlar sert soğuk geçiyor. Artık savunmaya dayalı bir nba izliyoruz sanki bu sene. Rakibi Charlothe ise pota altı 0. Kolsuz bi plumlee var. Pivotu yok. Tamamen dış şuta bağlı oluyor sürekli 3lük deniyorlar. Ritimleri bulursa üst olabiliyor. Ama dikkat edin Charlotte maçları ilk yarıları en üst baremden hep alt olur. Gelelim Houston- Boston maçına. Boston 20 saniye hücumlar kuruyor. Çok ağırlar. Tatum ve brown 'ın ellerinden oynuyorlar. Biliyorsunuz ki brown sakat. Bir kaç daha sakat oyuncuları var. Houston ise mağlubiyet üzerine mağlubiyet. Sayı kıtlığı yaşayan bir ekip. Boston celtics te schröder istikrarsiz. Ve zaten bugün oda olmayabilir. İnanın sadece Tatum üzerinden okuyorlar maçı. Ben bostonun süreyi kullanacağını düşünüyorum. Ağır hücum ediyorlar. Iyi savunma yapıyorlar. Ayrıca boston üst üste 14 mağlubiyet yasayan houston a fark açarsa, zaten daha gevşek oynar vurdum duymaz şutlar izleriz. Buram buram alt kokuyor. Gelelim Embidden yoksun Philedlphia. Formsuz Sacramento ile karşılaşacaklar. Sacramento ligin başlarındaki gibi sayı atamıyor. Şut yüzdeleri çok düşük. Ritime giremiyorlar. Kopuk oyunları var. Philedelphia tamamen Furkan'a perde çıkışı oyunu kuruyorlar ezberlemişler seti. Ve Seth curry geçen seneden inanılmaz uzak görüntüde. Maxey ile sayıları extra bulucaklardir. Furkan da ritimli 3 lükler bulsa dahi, seth curry de aynı şekilde ritimli başlasa dahi. İlk yarı 114.5 alt baremini geçeceklerine inanmıyorum.