- 26,261
- 25,712
- 113
O analize o kupon gelmeliydi be tebrikler dost
Geldi ya zaten 🤣 sende kazandın oynayın dedim. Oynadın demiO analize o kupon gelmeliydi be tebrikler dost
Ufaktan dost fazla basma dedin 😝Geldi ya zaten 🤣 sende kazandın oynayın dedim. Oynadın demi
olsun dost tebriklerUfaktan dost fazla basma dedin 😝
Tebrikler kanka yüklü girmişsin2 k basmıştım 10 k Oldu teşekürler Mossoro
Dostum temkinli ve bilinçli oynamanı tavsiye ederim. Kontrolden çıktığın an kaybedersin. Inşallah sende kazanırsın. Zorluk bir durum yok para gelip geçici unutma.İnan şöyle şuan senin gibi sabaha mutlu kupon tutmuş zor zamanda para gelmiş gibi bende uyanmak istiyorum son 6 aydır perisaniz umarım vizede nasip olur heleki bu aralar 🙏
Hocam tabikide ama sigara almaya paramiz kalmadı daha ne deyimDostum temkinli ve bilinçli oynamanı tavsiye ederim. Kontrolden çıktığın an kaybedersin. Inşallah sende kazanırsın. Zorluk bir durum yok para gelip geçici unutma.
Tebrikler.Kazancın daim olsun.Değerlendirmenizi istiyorum gelebilir.
Olum çantayı getir😆😆😆😆😆sakla çantayı kanka sakla
şansın daim olsun kanka. güzel gidiyorsun son günlerde nazar değmesin.Olum çantayı getir😆😆😆😆😆
@Batursmc kuponlarıma maç öncesinde yorum yapmadığında kazanıyoruz işte 🤣🤣şansın daim olsun kanka. güzel gidiyorsun son günlerde nazar değmesin.
söyleyelim başkanlara banlasınlar onu o zaman@Batursmc kuponlarıma maç öncesinde yorum yapmadığında kazanıyoruz işte 🤣🤣
2 k bastım 10 k aldım diyor 🤣🤣 la 2 K ya 10 k vermez ki kupon 😆😆😆söyleyelim başkanlara banlasınlar onu o zaman
hangi kupona basmış2 k bastım 10 k aldım diyor 🤣🤣 la 2 K ya 10 k vermez ki kupon 😆😆😆
kupon yerine başka bi şeye basmış olmasın2 k bastım 10 k aldım diyor 🤣🤣 la 2 K ya 10 k vermez ki kupon 😆😆😆
Benim Kuponahangi kupona basmış
Yok yok batur iyi basar 🙂kupon yerine başka bi şeye basmış olmasın
Cebimde 5 tl yok2 k bastım 10 k aldım diyor 🤣🤣 la 2 K ya 10 k vermez ki kupon 😆😆😆