- 4,251
- 4,313
- 113
Teşekkürler Sanada bol şans hocamBostonı görünce sinirlerim zıplıyor
Bende 10 liralık kuponumda asist canavarı cp 10.5 üst
T.young total 40.5 üst dedim bol şans başkan
Eyvallah dostBol şans dostum
Teşekkürler dostBol şanslar dost mantıklı seçimler
Teşekkürler dostum. Sanada bol şans. Çok güzel kupon Joel Embiide bakıyor gibi. Joel Embiid yorumu için sizi @Distin kardeşime bağlıyorum 😅😅😅Ekli dosyayı görüntüle 207752Bol şans dostum , bende şöyle birşey yaptım
Sana da bol şans dostumEkli dosyayı görüntüle 207752Bol şans dostum , bende şöyle birşey yaptım
Embiid sayı ile ribaund arasında kaldım , sanırım yanlış seçim yapmışım 😔Teşekkürler dostum. Sanada bol şans. Çok güzel kupon Joel Embiide bakıyor gibi. Joel Embiid yorumu için sizi @Distin kardeşime bağlıyorum 😅😅😅
10 ribaundu var. Dur daha 1 per var koskoca bence geldi oEmbiid sayı ile ribaund arasında kaldım , sanırım yanlış seçim yapmışım 😔
İlk yarı 5 de kapatınca gelmez demiştim ama 3. çeyrek 6 tane daha aldı 😂 Marcus morris çok güveniyordum ama sanırım en güvendiğim yakacak kuponu10 ribaundu var. Dur daha 1 per var koskoca bence geldi o
Süre vermedi adama çıkardı periyotun yarısında. Sinir etti koç beni zatenİlk yarı 5 de kapatınca gelmez demiştim ama 3. çeyrek 6 tane daha aldı 😂 Marcus morris çok güveniyordum ama sanırım en güvendiğim yakacak kuponu
Morristen patladık kanka belli oldu şimdidenSüre vermedi adama çıkardı periyotun yarısında. Sinir etti koç beni zaten
Teknik yedi bideMorristen patladık kanka belli oldu şimdiden
G olsun kardesMorristen patladık kanka belli oldu şimdiden
Bizim 10 lira 30 olmuşBostonı görünce sinirlerim zıplıyor
Bende 10 liralık kuponumda asist canavarı cp 10.5 üst
T.young total 40.5 üst dedim bol şans başkan