Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı mossoro999 / NBA Özel Oran

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
5.96

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Eski golden sacremento maclari ne sayi çıkardı be k.thampsonun bi ceyrek 37 sayi attığı felan olurmu bu gece birseyler
Fazla uzağa gitme Sacramento geçen seneki olsa bile harika olurdu. Ama geçen sene ki GsW rezildi. Bu sene de Sacro rezil

VitoCarleone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
499
771
93
Real Madrid maçı gol oldu da iptal. Için inceleme vardı bakabilir misiniz dostlar

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Geçen 150 attığı maçta ne yaptılar öyle yavv
158 sayı attılar. Bir tane pivot yok takımda. Down Sendromlu Plumlee var abartıyorum biraz ama anlayın diye. Tòvvr günaha giricem ama down sendromlu bir cocuk olsa sahada ondan iyi oynar. Bu kadar mı kötü rezalet 5 numara olabilir. NBA de olmasına anlam veremiyorum. Şu takıma 1 yıldız 5 numara birde makul orta becerice 5 numara yedekle yarı final yapar minimum

VitoCarleone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
499
771
93
158 sayı attılar. Bir tane pivot yok takımda. Down Sendromlu Plumlee var abartıyorum biraz ama anlayın diye. Tòvvr günaha giricem ama down sendromlu bir cocuk olsa sahada ondan iyi oynar. Bu kadar mı kötü rezalet 5 numara olabilir. NBA de olmasına anlam veremiyorum. Şu takıma 1 yıldız 5 numara birde makul orta becerice 5 numara yedekle yarı final yapar minimum
Bencede

AnlAkky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
730
113
Yanlış görmüyorsam kupon win. Tebrikler .