- 4,251
- 4,313
- 113
Bol şanslar dostum deneyeceğim 👍Size 5.88 özel oran bırakıyorum Ekli dosyayı görüntüle 206747
Teşekkürler kanka kupona güveniyorum canlı performanslarını izliyorum son 3 maçlarında gayet iyi fitler. Baremler uygun. Çok aşırı yüklenme benim gibi at 100 kağıt yeterBol şanslar dostum deneyeceğim 👍
Aynen bı 100 sallicam gece takip ederiz 🙂Teşekkürler kanka kupona güveniyorum canlı performanslarını izliyorum son 3 maçlarında gayet iyi fitler. Baremler uygun. Çok aşırı yüklenme benim gibi at 100 kağıt yeter
Kanka lamelo yapamaz bunu, çünkü clevland oyunu cok soğutuyor charlotte hızlı hücum takimı düşük skor bekliyorum oubre varsa o daha mantıklı olur gibi dış şutlardan dolayıTeşekkürler kanka kupona güveniyorum canlı performanslarını izliyorum son 3 maçlarında gayet iyi fitler. Baremler uygun. Çok aşırı yüklenme benim gibi at 100 kağıt yeter
Kanka yorumuna saygı duyuyorum ama bi konuda yanılıyorsun. Cleveland oyun soğutan bir takim degil Garland sexton olmadığında düşük sayı atıyorlar sadece. Ve Ball 9 10 13 asistler yaptı izlediğim maçlarda. En az 7 8 yapıyor ortalama. Birde 20 sayı atsa zaten gelir mantığı ile aldım. Resmime bak zaten Oubree yi en çok met eden kişi benim şu forumda. Ama evladım formsuz... bu maç onun maçı değil ben evladı mı iyi tanırım 😅😅Kanka lamelo yapamaz bunu, çünkü clevland oyunu cok soğutuyor charlotte hızlı hücum takimı düşük skor bekliyorum oubre varsa o daha mantıklı olur gibi dış şutlardan dolayı
Evet evet clevin oyun kurucu sorunundan dolayı düşük skorlu geçer diye düşündüm ama umarım kupon gelsin sonuç önemli değil... Ahahah bu aralar bende oubree fanı olmaya başladım izlemesi zevk veriyor adamı 😂😂... Bol şans dilerim umarım kazanır kuponnKanka yorumuna saygı duyuyorum ama bi konuda yanılıyorsun. Cleveland oyun soğutan bir takim degil Garland sexton olmadığında düşük sayı atıyorlar sadece. Ve Ball 9 10 13 asistler yaptı izlediğim maçlarda. En az 7 8 yapıyor ortalama. Birde 20 sayı atsa zaten gelir mantığı ile aldım. Resmime bak zaten Oubree yi en çok met eden kişi benim şu forumda. Ama evladım formsuz... bu maç onun maçı değil ben evladı mı iyi tanırım 😅😅
Lebron kafaya taktı mı 1 periyot hakimiyeti komple kendine alır. Durant kafaya taktı mi bir maçın yarısını alır egale eder. Ama Kelly Oubre kışkırtılırsa maçı alır çok manyak bir adam. Çok asabi bir adam😅😅😅 ve patlama gücü olağanüstü Ritimi bulursa eyvah eyvah. Ordan kaçın 😅😅Evet evet clevin oyun kurucu sorunundan dolayı düşük skorlu geçer diye düşündüm ama umarım kupon gelsin sonuç önemli değil... Ahahah bu aralar bende oubree fanı olmaya başladım izlemesi zevk veriyor adamı 😂😂... Bol şans dilerim umarım kazanır kuponn
Ahahaha.. Aga çok iyi özetledin 😂😂Lebron kafaya taktı mı 1 periyot hakimiyeti komple kendine alır. Durant kafaya taktı mi bir maçın yarısını alır egale eder. Ama Kelly Oubre kışkırtılırsa maçı alır çok manyak bir adam. Çok asabi bir adam😅😅😅 ve patlama gücü olağanüstü Ritimi bulursa eyvah eyvah. Ordan kaçın 😅😅
Sansin bol olsun dostumSize 5.88 özel oran bırakıyorum Ekli dosyayı görüntüle 206747
Lose hocamNedir son durum dost
Lose hocam