- 1,084
- 730
- 113
Hadi hayırlı olsun buradan sonra gelmemezlik olmaz
İlk çeyrekte de maçı katletti😅 Dragic efsane oynadı 2.çeyreği amaDoncic gezegen den atiyor giriyor
Bol şansBende Garland 24 sayı , durant 6 asist ve sabonis 12 ribaund bekliyorum. Garland 3 çeyrek berbat oynuyor 16 sayı attı . Durant 4 asistle şuan
Garland son perci adam ona rahat ol inşallah gelir durant da iyi gidiyor.Bende Garland 24 sayı , durant 6 asist ve sabonis 12 ribaund bekliyorum. Garland 3 çeyrek berbat oynuyor 16 sayı attı . Durant 4 asistle şuan
Bende vasco dagamadan gol bekliyom 😂😂Bende Garland 24 sayı , durant 6 asist ve sabonis 12 ribaund bekliyorum. Garland 3 çeyrek berbat oynuyor 16 sayı attı . Durant 4 asistle şuan
Allah o Brezilya liginin belasını versin . Hiç mi şansım tutmaz yaa . Ne oynasam tersi geliyorBende vasco dagamadan gol bekliyom 😂😂
Hade bol şans hedefe ulaşırsın insBaşka kupon paylaştım bakalım bugün bi 1000 tl çıkarsak da dağıtım yapabilsek çok zarar var
Bende takip edeyim diye oynadım hayyatta sevmemAllah o Brezilya liginin belasını versin . Hiç mi şansım tutmaz yaa . Ne oynasam tersi geliyor
Brezilya ligine ilk yarıları beklicen maç 7 -8 tane olucak. Aralarından ilk yarılarında 1 er gol olmuş maçları secicen 3 tane. 2-3 Gol aralığı diyip vurup geçicenAllah o Brezilya liginin belasını versin . Hiç mi şansım tutmaz yaa . Ne oynasam tersi geliyor
Gole girerim 0-0 biter, düz bakiye yapım diye yarım saat önce biten Santos maçına 80 de iki gol olmaz girdim 90 da iki gol attılar 😂😂Bende takip edeyim diye oynadım hayyatta sevmem