- 4,577
- 1,878
- 113
Parana 3 goolllll
kısmet Ali ya sinerji falan hikaye ha tutarken güzel eğlenceli oluyor ama kısmet açıksa para gelıyo bı sekıldeburda sinerji olunca oluo bazen dostum ama ısde onu tutturmak lazım
parana 2.5 üste baktım 3 oran vermıs bı bokluk var dedım rahatca bastım yanı dostum orana aldanmadan oynucan.gecen shellac a kupon attım 6 tane hepsı yuksek oran geldıkısmet Ali ya sinerji falan hikaye ha tutarken güzel eğlenceli oluyor ama kısmet açıksa para gelıyo bı sekılde
parananın rakıpte mubarek san marınoymusparana 2.5 üste baktım 3 oran vermıs bı bokluk var dedım rahatca bastım yanı dostum orana aldanmadan oynucan.gecen shellac a kupon attım 6 tane hepsı yuksek oran geldı
dün sen lıbertad macını verdın bana ılk yarı sıfır sfır bıtmıstı.orana baktım 2.1 kolay geldı o daben bu sekıl oynuyom zaten dostum ilk yarı penaltı kacırdı 2.yarı 0-2 yendı benım sucum mu napayım olmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 100364
teşekkürler reisŞansın daim olsun tebrikler
sağol kankaTebrikler kank
shellaca yazmıstım sen oynadın mı ona ılk yarı 0-0 bıten maclara 2.yarı 1.5 üst ya da kgvar cok mantıklıdün sen lıbertad macını verdın bana ılk yarı sıfır sfır bıtmıstı.orana baktım 2.1 kolay geldı o da
Tebriklrrrrroeste 18 maçta 1 galıbıyetı var gördümmü rakıbe yapıstırmak lazım
cekılıs ıcınse bu konuda cekılıs olmuyo Ali@Shellac burdamısın
oynadım dostum ılk yarı sıfır sıfır bıttıgı zaman 1.5 üst alırım genelde bu guney amerıka lıglerınde cok oluyorshellaca yazmıstım sen oynadın mı ona ılk yarı 0-0 bıten maclara 2.yarı 1.5 üst ya da kgvar cok mantıklı
nasıl olucak pekicekılıs ıcınse bu konuda cekılıs olmuyo Ali