- 2,202
- 712
- 113
Bol şanslarYukarda ki 200 e 100 frebet kuponu idi. Bunlari da boyle aldik bakalim sans bizden olsunEkli dosyayı görüntüle 121988Ekli dosyayı görüntüle 121989
Bol şanslarYukarda ki 200 e 100 frebet kuponu idi. Bunlari da boyle aldik bakalim sans bizden olsunEkli dosyayı görüntüle 121988Ekli dosyayı görüntüle 121989
Alttaki tutmus ya la ali tbrklerYukarda ki 200 e 100 frebet kuponu idi. Bunlari da boyle aldik bakalim sans bizden olsunEkli dosyayı görüntüle 121988Ekli dosyayı görüntüle 121989
Bol sans ali.panama patladi ama sakat macmis o zaten beAynen kanka sabirla. Basket canli kovaliom Bunlar geldi iki de iki bakalim Ekli dosyayı görüntüle 122009Ekli dosyayı görüntüle 122008
Umarim gelir.bu yoklukta iyi para veriyor bol sans tekrarSu yukarda kupon gelirse guzel olur delon Wright daha ilk periyot 4 ribaund geldi sayiyorum onu. Batum fena değil. @dusting34 ile konusmustuk Carmelo Anthony yazi tura gibi iste ilk yarı 6 sayi atti Dana. Ikinci yarı belki cosar. Lillard ile arasında giido gelmis Tim bu sefer Carmelo dedim uzmez ins
Sagol kankaUmarim gelir.bu yoklukta iyi para veriyor bol sans tekrar
ayarsız carmelo ama ıvmeyı aldımı fena atıo bı ızlım macı bakam nasıSu yukarda kupon gelirse guzel olur delon Wright daha ilk periyot 4 ribaund geldi sayiyorum onu. Batum fena değil. @dusting34 ile konusmustuk Carmelo Anthony yazi tura gibi iste ilk yarı 6 sayi atti Dana. Ikinci yarı belki cosar. Lillard ile arasında giido gelmis Tim bu sefer Carmelo dedim uzmez ins
bı umut son per cosmalı ızlıom macı ıns won olurDelon white won. Batum da won gibi. Carmelo yaktı bizi cok kotu isabet oranı bugun
20 de 3 isabet cok kotu atti kolsuz ya bazen cosuo bazen mallasio bize denk geldi iste diger ikisi won tek Carmelo yatirdi Lillard I silip bu karaktersiz I yazdik en cok ona uzuldumbı umut son per cosmalı ızlıom macı ıns won olur