Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mountblade / Gece Seans / Gelirse Șans Parası

Kupon Miktarı
317
Kupon Oranı
2.86

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,248
154,328
113
Eğri oturup doğru konuşalım . Forumun amacı ne insanlar neden burada hadi bana de ki para için gelmedik
Forumun huzurunu bozmazsan sevinirim dostum.. Sadece gelirse çekiliş papara etkinliği insanlara özelden yazma veya yüksekten konuşma tarzı söylemler hoş olmuyor bu sadece senin için değil herkes için geçerli.. Siz bu para muhabbetlerini yaptığınız için kaos ortamı olduğu için Forum genel kuralları getirildi.. Buranın amacı bilgi alışverişi dostum.

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Forumun huzurunu bozmazsan sevinirim dostum.. Sadece gelirse çekiliş papara etkinliği insanlara özelden yazma veya yüksekten konuşma tarzı söylemler hoş olmuyor bu sadece senin için değil herkes için geçerli.. Siz bu para muhabbetlerini yaptığınız için kaos ortamı olduğu için Forum genel kuralları getirildi.. Buranın amacı bilgi alışverişi dostum.
farklı birsey yapmadım . kusura bakma dedim adama öbürleri üstüme geldi ama uyarı sadece bana yapılıyor güzel kural ...

sniper54

HAYALET SÜRÜCÜ👻👻👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
124
69
28
Kaldı bir gol geldi kupon tebrikler