- 42,718
- 12,609
- 113
Won olursa paparanı at bana reıs@recebb ilk mac tamam 3 korner kalmis bol sans
Won olursa paparanı at bana reıs@recebb ilk mac tamam 3 korner kalmis bol sans
Gelicek insallah.15 dkdır korner yok
15 dkdır korner yok
Aynen kardo sende yazarsın wonlarsakkornere kaldı dogru mu
ne yazimAynen kardo sende yazarsın wonlarsak
Won yaxne yazim
tamam korner olmuyWon yax
Forumun huzurunu bozmazsan sevinirim dostum.. Sadece gelirse çekiliş papara etkinliği insanlara özelden yazma veya yüksekten konuşma tarzı söylemler hoş olmuyor bu sadece senin için değil herkes için geçerli.. Siz bu para muhabbetlerini yaptığınız için kaos ortamı olduğu için Forum genel kuralları getirildi.. Buranın amacı bilgi alışverişi dostum.Eğri oturup doğru konuşalım . Forumun amacı ne insanlar neden burada hadi bana de ki para için gelmedik
farklı birsey yapmadım . kusura bakma dedim adama öbürleri üstüme geldi ama uyarı sadece bana yapılıyor güzel kural ...Forumun huzurunu bozmazsan sevinirim dostum.. Sadece gelirse çekiliş papara etkinliği insanlara özelden yazma veya yüksekten konuşma tarzı söylemler hoş olmuyor bu sadece senin için değil herkes için geçerli.. Siz bu para muhabbetlerini yaptığınız için kaos ortamı olduğu için Forum genel kuralları getirildi.. Buranın amacı bilgi alışverişi dostum.
özelden yazamadıgımı biliyorsun baskan özel kapalı zaten
Forumun huzuru kaçmasın bir birinize saygısızlık yapmayın yeterli dostum..özelden yazamadıgımı biliyorsun baskan özel kapalı zaten
tamamdırForumun huzuru kaçmasın bir birinize saygısızlık yapmayın yeterli dostum..