- 12,707
- 14,879
- 113
Almadin demi dost dedim sana cok guvenıyorum diye@mountblade Tebrikler dost
Almadin demi dost dedim sana cok guvenıyorum diye@mountblade Tebrikler dost
ingiltere beni çok üzmüştü dost onun için almadım.. sen kazandın yeter dostAlmadin demi dost dedim sana cok guvenıyorum diye
senin kuponda iyi baslayip kotu gitti be reis saglik olsuningiltere beni çok üzmüştü dost onun için almadım.. sen kazandın yeter dost
Şansın bol olsun 💚Cekim 02.50 de verilecek dostlar dunden 2 arkadaş vardı aklimda sonuna kadar takip eden @bayforvet21 @ezenginer ozelden papara atin. Kuponlar a devam bugun hedef 4k zorlucam șansimi 4 k yaparsam 10 arkadaş daha goruruz
Şansın bol olsun dostumCekim 02.50 de verilecek dostlar dunden 2 arkadaş vardı aklimda sonuna kadar takip eden @bayforvet21 @ezenginer ozelden papara atin. Kuponlar a devam bugun hedef 4k zorlucam șansimi 4 k yaparsam 10 arkadaş daha goruruz
Cekim 02.50 de verilecek dostlar dunden 2 arkadaş vardı aklimda sonuna kadar takip eden @bayforvet21 @ezenginer ozelden papara atin. Kuponlar a devam bugun hedef 4k zorlucam șansimi 4 k yaparsam 10 arkadaş daha goruruz
Ayrilma sende aklimdasinşansın bol olsun. inşallah yaparsın.
Bu sekilde para isteme kardes ban yersinYani seni sikinti ya sokmucaksa paparadan bana para gonderebilirmisin 1945976202 SEVAL IBIS
Tebrikler gardasCekim 02.50 de verilecek dostlar dunden 2 arkadaş vardı aklimda sonuna kadar takip eden @bayforvet21 @ezenginer ozelden papara atin. Kuponlar a devam bugun hedef 4k zorlucam șansimi 4 k yaparsam 10 arkadaş daha goruruz
Aklimdasin dost@mountblade dostum kazancın daim olsun Tebrikler
Aklimdasin dostÇok güzel seçimdi güzel geldi
Ben müsade istiyorum sabah iş var herşey gönlünce olsun @mountblade cümleten iyi geceler
Boyle Adama can feda. Paparanı bırak kazanç saglarsam sana atacagim direkBen müsade istiyorum sabah iş var herşey gönlünce olsun @mountblade cümleten iyi geceler