aga siz kafayı yemişsiniz adam cevap vermiş bana cevap o yorumu etiketleyip cevap veriyorum yani sana vermiyorum cevap o yoruma veriyorum tahrik mi etmiş oluyorum@Shellac biz susuyoruz ama bu arkadaş hala konuşmaya tahrik etmeye devam etmiyor ?
aga siz kafayı yemişsiniz adam cevap vermiş bana cevap o yorumu etiketleyip cevap veriyorum yani sana vermiyorum cevap o yoruma veriyorum tahrik mi etmiş oluyorum@Shellac biz susuyoruz ama bu arkadaş hala konuşmaya tahrik etmeye devam etmiyor ?
2 aydır üyeyim ben bu tartıştığın arkadaşın en az 15 20 rolünü gördüm ve 3000 hedefe 100 dağıtan gibi değil 200 hedefe 100 dağıtan bi insan @Nailex kendisini şahsen tanımam yanlış yapıyosun bi derdi varsa ayrı amaçsız şuan yaptğndostum diyorum ki reis24 e sallıyonuz ya aslında aynısı sizde var daha gecen çekilişte cıkmıyoruz diye eleştirmediniz mi bize cekiliş cıkmıyor o olmuyor diye ağlayan değilmiydiniz konusmayayım susayım diyorum da kurmussunuz 4 5 kişilik ekip size ekmek cıkmayınca yok bize cekiliş cıkmıyor yok o olmuyor diyonuz size cıkınca da sizden kralı yok aslında forum adminleri bunları benden daha iyi görüyor
Evet kafayı yedik biz çeteyiz biz )aga siz kafayı yemişsiniz adam cevap vermiş bana cevap o yorumu etiketleyip cevap veriyorum yani sana vermiyorum cevap o yoruma veriyorum tahrik mi etmiş oluyorum