- 12,707
- 14,879
- 113
Beyler beğenenler arasında çekiliş yapılacaktir. Kavga gürültü olmadan maçlara odaklanalim şimdiden şansımız bol olsun.03 de başlıyoruz hemen
Bol sanslar kraal rollinglerde sanssizsin bu ara bugun olur umarimBeyler beğenenler arasında çekiliş yapılacaktir. Kavga gürültü olmadan maçlara odaklanalim şimdiden şansımız bol olsun.03 de başlıyoruz hemen
Roling zararını çıkartttim dostum.Güzelce vakit geçirelim kazanalım bu sefer olsun inşBol sanslar kraal rollinglerde sanssizsin bu ara bugun olur umarim
Iyi valla çok sevindim dostum kaybetmene üzülmüştüm iki gündürRoling zararını çıkartttim dostum.Güzelce vakit geçirelim kazanalım bu sefer olsun inş
Zararda olsam yapmam zaten dostum vakit gecsin maksatIyi valla çok sevindim dostum kaybetmene üzülmüştüm iki gündür
Bol şanslar dilerim sahur yapıp geldimBeyler beğenenler arasında çekiliş yapılacaktir. Kavga gürültü olmadan maçlara odaklanalim şimdiden şansımız bol olsun.03 de başlıyoruz hemen
Ve o geldiiiiiiiBol şanslar dilerim sahur yapıp geldim
Rollinglerin onur üyesiiiiiiiVe o geldiiiiiii
Reis gözümüz Yollarda kaldı. NerdesinBol şanslar dilerim sahur yapıp geldim
Millet sahurdadir kral 15 20 dk ya gelirler10 kişi olmazsa iptal edelim kimse yok sanırım
Rollinglerin onur üyesiiiiiii
Burdayiz reis tek mac git sağlam git sana tavsiyem iki maça girme yapalım artık kazanma vaktin geldi bak bu defa kazanacan eminimForumda kimse yok heralde
İnşallah reisBurdayiz reis tek mac git sağlam git sana tavsiyem iki maça girme yapalım artık kazanma vaktin geldi bak bu defa kazanacan eminim