- 6,804
- 3,116
- 113
Saat 3 tam 10 kişi oldu
Kral hareket bravoDostum sırf kimse gelmedi ye sana şans diliyorum ben konuyu takip edemicem ama @mountblade dostumuz hedefe ulaştığı taktirde bende destek amaçlı 3 kişiye 20 TL yollayabilirim şansının bol olsun
Adam adamım teşekkürler güzel düşüncen için.Dostum sırf kimse gelmedi ye sana şans diliyorum ben konuyu takip edemicem ama @mountblade dostumuz hedefe ulaştığı taktirde bende destek amaçlı 3 kişiye 20 TL yollayabilirim şansının bol olsun
Eyv dostDostum sırf kimse gelmedi ye sana şans diliyorum ben konuyu takip edemicem ama @mountblade dostumuz hedefe ulaştığı taktirde bende destek amaçlı 3 kişiye 20 TL yollayabilirim şansının bol olsun
5 tl yi katlar da 5 bin cekersin kardesim insallagSelam...
5 liralık bir kuponum var, onu takip ederken seni de sessizce takipleyeceğim başkan.
Helal olsunDostum sırf kimse gelmedi ye sana şans diliyorum ben konuyu takip edemicem ama @mountblade dostumuz hedefe ulaştığı taktirde bende destek amaçlı 3 kişiye 20 TL yollayabilirim şansının bol olsun
Yolla gelsin reis..Evet başlıyoruz beyler
A.s kral hosgeldinSA Bol şans
Reis neden bilmiyorum ama sana kanım ayrı bi ısınıyorSA Bol şans
Bol şanslar dostumBeyler beğenenler arasında çekiliş yapılacaktir. Kavga gürültü olmadan maçlara odaklanalim şimdiden şansımız bol olsun.03 de başlıyoruz hemen
Reis senden tek ricam arada degisik seyler yaz yav bravo yaz muthissiniz yaz aferin cocuklar yazHelal olsun
Dokunmayın reise o adamın dibi dibiiiuReis senden tek ricam arada degisik seyler yaz yav bravo yaz muthissiniz yaz aferin cocuklar yaz
Reis senden tek ricam arada degisik seyler yaz yav bravo yaz muthissiniz yaz aferin cocuklar yaz
Sağol abim allah razı olsunDokunmayın reise o adamın dibi dibiiiu