- 4,555
- 928
- 113
Totoboo var ya oKim o eleman
Totoboo var ya oKim o eleman
Kanka beni yanlış anlama da ben senin bu ülkede mülteci olduğunu düşünüyorum ülkeye el attınız sıra forumlarami geldiYoo lafım Betcoya
Sakin ol kardeşim sinirlerine hakim ol sen bu forumun en değerlilerindensinTotoboo var ya o
25 tl free bet konu açmış Su an bizimkiler saldırıyor onaKim o eleman
AsddfghjklKanka beni yanlış anlama da ben senin bu ülkede mülteci olduğunu düşünüyorum ülkeye el attınız sıra forumlarami geldi?
V.i.p üyeSakin ol kardeşim sinirlerine hakim ol sen bu forumun en değerlilerindensin
Atarım Antepli abimimi kırıcam Antep'te 5 sene kaldım çok güzel şehir insanları çok iyi rabbim hepsinden Allah razı olsunYaa senden bisey isteyecek kırma beni bi fotonu atsana merak ettim cidden kardeşim seni..
O nsl bi yaklaşım kardeşim yaa ne alaka?Kanka beni yanlış anlama da ben senin bu ülkede mülteci olduğunu düşünüyorum ülkeye el attınız sıra forumlarami geldi?
Onur üyesi yapmak lazım bu arkadaşı bence hakediyorV.i.p üye
At bizde görelim şu nur yüzünüAtarım Antepli abimimi kırıcam Antep'te 5 sene kaldım çok güzel şehir insanları çok iyi rabbim hepsinden Allah razı olsun
Sendende kardeşim bnm..Atarım Antepli abimimi kırıcam Antep'te 5 sene kaldım çok güzel şehir insanları çok iyi rabbim hepsinden Allah razı olsun
Aynen ramazan mübarek ay olmasa linç ederiz sonuçta dolandırıcı25 tl free bet konu açmış Su an bizimkiler saldırıyor ona
Bunu sen yediysen reis24 ne yapsın başkanO nsl bi yaklaşım kardeşim yaa ne alaka?
Su an buraya çıkar at bekliyoruz hadi bakalım. Sen at bende atacam söz..Atarım Antepli abimimi kırıcam Antep'te 5 sene kaldım çok güzel şehir insanları çok iyi rabbim hepsinden Allah razı olsun
Bol şanslar dilerimCosta caribe 3.çeyrek 32.5 üst