- 6,569
- 1,781
- 113
Atlanta won
Dostum valla milletin gözü kalıyor heralde para basioz diye rolingde kuponlar gelmiyor 3 gündür hee gün 3 k çekim yaptım 3 gündür rolinglerde 5 k verdik. Biz buralarda dostlara yardımcı olalim diyoruz 3 5 dağıtalim ihtiyacı olana diyoruz. Ne diyelim gözü olanın gözü çıksın eğer Batsın die düşünen varsaAynen bence paylasma oyna geldiginde at buraya . Baslik altinda muhabbet ederiz biz
Öyle dönüyor mu biraderim1 2 kişiye şans parası atta şansın dönsün be reis
Belkide..Öyle dönüyor mu biraderim
Emin ol göz kalıyor birader kupon paylaş kasanı paylaşma kaç bastığını paylaşma gelirse dağıtım var deDostum valla milletin gözü kalıyor heralde para basioz diye rolingde kuponlar gelmiyor 3 gündür hee gün 3 k çekim yaptım 3 gündür rolinglerde 5 k verdik. Biz buralarda dostlara yardımcı olalim diyoruz 3 5 dağıtalim ihtiyacı olana diyoruz. Ne diyelim gözü olanın gözü çıksın eğer Batsın die düşünen varsa
Los da 2. Per ust olursa valla takip edicemAtlanta ikinci per alt olursa dunun aynisi olcK
Yok be reis kimse öyle düşünmez yani okadar vicdansız yoktur heraldeDostum valla milletin gözü kalıyor heralde para basioz diye rolingde kuponlar gelmiyor 3 gündür hee gün 3 k çekim yaptım 3 gündür rolinglerde 5 k verdik. Biz buralarda dostlara yardımcı olalim diyoruz 3 5 dağıtalim ihtiyacı olana diyoruz. Ne diyelim gözü olanın gözü çıksın eğer Batsın die düşünen varsa
Amin. Gozu kalan olur tabi sen kendince oyna geldi veya gelmedi paylas mac sonunda. Zaten mac önerisi almiyon kendin oynuyon daha iyi olur oyle senin icinDostum valla milletin gözü kalıyor heralde para basioz diye rolingde kuponlar gelmiyor 3 gündür hee gün 3 k çekim yaptım 3 gündür rolinglerde 5 k verdik. Biz buralarda dostlara yardımcı olalim diyoruz 3 5 dağıtalim ihtiyacı olana diyoruz. Ne diyelim gözü olanın gözü çıksın eğer Batsın die düşünen varsa
Düşünüyorum onuLos da 2. Per ust olursa valla takip edicem
İnşallah birader sigaram bitti benimde vallahi normalde eğlence için takip ederim ama bugun denk getirirsek sigara alırız diye takip ediyorum 500 tl borc verdim 1 hafta önce sözde dün verecekti hep dümen mkBelkide..
Yapma ya 20 tlm var valla istersen öğlene doğru atm ye gider yatırrim sana sigarasizlik çok kotuİnşallah birader sigaram bitti benimde vallahi normalde eğlence için takip ederim ama bugun denk getirirsek sigara alırız diye takip ediyorum 500 tl borc verdim 1 hafta önce sözde dün verecekti hep dümen mk
N insanlar var dostum ben geçen 850 tl dagittim cekilisle emr ye sor vak özelden adam bana ne yazmış. Herkes 2 ser aldı ben 1 defa aldım hakkimi helal etmiyorum yazmış .yani öyle çok insan varYok be reis kimse öyle düşünmez yani okadar vicdansız yoktur heralde
yok kardeşim eyvallah düşüncen yeterYapma ya 20 tlm var valla istersen öğlene doğru atm ye gider yatırrim sana sigarasizlik çok kotu
allh ıslah eylesin reis ne diyeyim allah da senin gönlüne göre versin..N insanlar var dostum ben geçen 850 tl dagittim cekilisle emr ye sor vak özelden adam bana ne yazmış. Herkes 2 ser aldı ben 1 defa aldım hakkimi helal etmiyorum yazmış .yani öyle çok insan var
Reis34 e sorBeyler site önerin bana ya