- 8,327
- 3,187
- 113
Kurutma makinası ayağınıza geldi
Takiliyoruz ama küfür yok!!okeyKardeşim benim ne suçum var ki olmayınca olmuyor herşey olucak diye bir şey Yok
oğlanın başı nası yandı yavvTam geldin kupon geldi bidaha ayrılma burdan sakin umut nere sen oraya
Yapma şöyle şeyler millet uyuyo sesli güldümKurutma makinası ayağınıza geldi
Jsjdhshsj ayni şekilde hdjsjsjYapma şöyle şeyler millet uyuyo sesli güldüm
TmTakiliyoruz ama küfür yok!!okey
Herkesten özür dile hemen
Reis yarim saat sonra teli hanıma verecem benim tel yok ise gidecek o çünkü inşallah kazanırsın çekiliş felan yaparsan beni unutma haYapma şöyle şeyler millet uyuyo sesli güldüm
AferimKusura bakmayın
Aynen kardeşim bakma sen onlara Bursa çocuguyuz her forumda rolle katılırızAdı üstünde ŞANS garanti diye bir şey yok
Yemin olsun bu çocuğun hareketleri ben öldürüyor gülmekten ulan reis varyaaaHerkesten özür dile hemen
Bende Bursa cocuguyum her role katilabilr mymAynen kardeşim bakma sen onlara Bursa çocuguyuz her forumda rolle katılırız
Dost götüm darda valla 700 800 yapmam lazım 900 falan yaparsak 5 kişi 20 yaparız zaten 5 kişisinizReis yarim saat sonra teli hanıma verecem benim tel yok ise gidecek o çünkü inşallah kazanırsın çekiliş felan yaparsan beni unutma ha
Yemin olsun bu çocuğun hareketleri ben öldürüyor gülmekten ulan reis varyaaa
Kusura bakacak bisey yok kardesim .farkindaysan kimse sana sovmedi. Cenabet dedi sadece ondada bisey yok delikanli adamsin cenabet olacaksın tabiKusura bakmayın