İnsan oğlu kuş misali ReisimAynen abim şahinbey, şimdide burdayim
İnsan oğlu kuş misali ReisimAynen abim şahinbey, şimdide burdayim
Oynadımoynadın mı tahmin mi yok yere takip etmeyelim
kanka ben depin maçını cok izledim cok iyi top oynuyor aslında ama tek sıkıntısı sansızlar ve azıcık gucsuzler ama rakip de bunlardan daha beter cok kötüler sadece dep gs gibi oynuyor gol yemekten korkmuyor gol de atıyor birde 26 numaralı sol ayakları var adam vuruyor her maç catala duran toplarda frikiklerde falan da gayet iyi takım bu 8.70 oran saka gibiGelirmi diyon
Bakicam onakanka ben depin maçını cok izledim cok iyi top oynuyor aslında ama tek sıkıntısı sansızlar ve azıcık gucsuzler ama rakip de bunlardan daha beter cok kötüler sadece dep gs gibi oynuyor gol yemekten korkmuyor gol de atıyor birde 26 numaralı sol ayakları var adam vuruyor her maç catala duran toplarda frikiklerde falan da gayet iyi takım bu 8.70 oran saka gibi
kazanırsa yok yere sevinmeyelim olarak düzeltelim o zaman broJsjdj vakit kaybi istemiyoruz hshd isimiz var gucumuz var gibi oldu
ben geldim ailem ile beraber 4 sene şahinbeyde otururduk eniştem Antep'in yerlisi ben terlik fabrikasında çalıştımAynen abim şahinbey, şimdide burdayim
Voleybol iyidir iyi
Küsürat ata ata 1k olalım haydi bakim...
ilk çekimin mi olacak Umut
Sen biliosun dostum 4 gündür takip ediyoruz hep aynı sonuçYellow 0 3 önde guzel
Bol şanslar
Kedi her zaman peynir yemiyomus be jdjs
Evetilk çekimin mi olacak Umut
Aynen oyle hepsi ayni yarin ben deniem 5.15 maçlarınıSen biliosun dostum 4 gündür takip ediyoruz hep aynı sonuç
Kasayı çok yüksek tutma diye dedim bu gelsede gelmesede çek artık bence başka yerde devam et