o kadar hızlı he extrabetin yan sitesiyse oradaki yatırımlara bakarak değerlendirme yapmıslardır pinle asyada aynı sistemle calısıyorVisionbet ödedi 100 e favorisen harici güzel bonus yok mu
o kadar hızlı he extrabetin yan sitesiyse oradaki yatırımlara bakarak değerlendirme yapmıslardır pinle asyada aynı sistemle calısıyorVisionbet ödedi 100 e favorisen harici güzel bonus yok mu
Anladım sağol bilgi verdiğin içindiğer betcolara göre oran bir tık düşük baskete bile 1,67 pran açıyorlar sahipleri sanırım demirören cimriler oran konusunda
Betco mucashwin50 ilk yatırıma yüzde 50 veriyor 2 li kompin anapara tek maç
Sağlam mı ki reis bucashwin50 ilk yatırıma yüzde 50 veriyor 2 li kompin anapara tek maç
ben cektim 550 tl 5 dk ya ödediler kankaSağlam mı ki reis bu
Tmm deneyelimben cektim 550 tl 5 dk ya ödediler kanka
kanka desteğe sor ama cyberler falan geçerli mi diye ben onlara oynamıyorum ben normal maç oldugu zaman aldım bu bonusu haftasonuTmm deneyelim
Aynen nerden verdi essekler yaNerden maç verdi şerefsiz ya
Maximum 50 TL diyorben cektim 550 tl 5 dk ya ödediler kanka
kanka sen 100 tl ye alınacak bonus sordun kasayı atacaksan arsivlerime bakam bonus konusunda betcolarda baya iyimdirMaximum 50 TL diyor
mesela maks 250 freebet volvobete var sağlamdır oda tıkır tıkır ödüyor cevrimde 1,40 ama bana bonus kapalıMaximum 50 TL diyor
Tmm tmm 100 TL ye alıcam zaten ben 50 ye 25 veriyor sandımkanka sen 100 tl ye alınacak bonus sordun kasayı atacaksan arsivlerime bakam bonus konusunda betcolarda baya iyimdir
yok kanka sen yine destekle konus aklına yatarsa al cybet falan hepsini sor bazı siteler cyber yasak bonuslardaTmm tmm 100 TL ye alıcam zaten ben 50 ye 25 veriyor sandım