- 5,816
- 1,323
- 113
@Shellac şu orhuneses midir nedir uyarır mısın baskan illa şu rollarda huzursuzluk çıkarcak 1 tane dengesiz çıkıyor.
Ayne ya anlamadım gittiYav kardeş Allah için uzatmayın.Sürekli tatsızlık oluyor rollerde şurada eğlenip gülüyoruz.Yapmayın vallahi yakışmıyor ya
Aynen öyle kardeşim dediğim tam olarak bu. Çekilişe falan da katın demedik birşey demedik adam kendine rakip gördü herslde çekilişe girer diyeAdam bir sey demiyo bırakın kuponunu kendi hissettiği gibi oynasin diyor. Zaten adam kazanirsa cekilis yapacak mac istemiyo ki kimseden
Kardes senin roolunu merak ediyorum ben yaparsan bakalim nasil yapacaksinNeyse sakin olalım oruçluyuz mübarek aylardayiz kalp kırmak yakışmaz
benchler girince dragic'in eline bakıyor miami.Bu maçta Adebayo çok önemli Dragic cyber de çok etkili değil bir de tabi Butler
Diğer yandan Oladipo bı penetre etsin içeri offf ne amaçlar vuruyor
Evet reis dende rol bekliyoruzKardes senin roolunu merak ediyorum ben yaparsan bakalim nasil yapacaksin
Aynen kardeşim ne güzel Rolling yapıyoruz@Shellac şu orhuneses midir nedir uyarır mısın baskan illa şu rollarda huzursuzluk çıkarcak 1 tane dengesiz çıkıyor.
En kısa sürede yapicamKardes senin roolunu merak ediyorum ben yaparsan bakalim nasil yapacaksin
Canberk adam Bisey demedi ve gayet de hakli neyini sikayet ettin bunun?@Shellac şu orhuneses midir nedir uyarır mısın baskan illa şu rollarda huzursuzluk çıkarcak 1 tane dengesiz çıkıyor.
Oladipo nün 3 üne pek güvenmem ama bu maçı Miami alicak gibi Adebayo çok etkili gerçekten oyunda tabi maç maç değişiyor formları ama pota altı ikinci sanslar için çok etkili...benchler girince dragic'in eline bakıyor miami.
nunn düzgün başlarsa sonlarda rahat ederiz.
oladipo ile bogdanovic 3lük saydırmalı. barem çok düşük ama bu eşşeklerin 35 zor attığı oluyor cyberda
ılk 6 dk 30 sayı beklıom benOladipo nün 3 üne pek güvenmem ama bu maçı Miami alicak gibi Adebayo çok etkili gerçekten oyunda tabi maç maç değişiyor formları ama pota altı ikinci sanslar için çok etkili...