- 18,718
- 12,755
- 113
Bol sans kankDün Miami ile bu maç varken Miami 45 de kalmıştı bu maç 64 sayı çıkmıştı deneyelim birdaha bakalım Clippers 1.çeyrek 55.5 üst
Bol sans kankDün Miami ile bu maç varken Miami 45 de kalmıştı bu maç 64 sayı çıkmıştı deneyelim birdaha bakalım Clippers 1.çeyrek 55.5 üst
bol şans dost bakalım inş gelirDün Miami ile bu maç varken Miami 45 de kalmıştı bu maç 64 sayı çıkmıştı deneyelim birdaha bakalım Clippers 1.çeyrek 55.5 üst
Güldürme olum millet uyuyor yaBuradaki herkese hayatında başarılar dilerim
neyse kank ya kime cıkarsa cıksın bende katılıyorum ayda 500 tane role cıkmıyor param varken beğeni attıgım kupona cekiliş cıkıyor anlamıyorum yaniBen parasında değilim bu forumda en az ödül alan kişi benimdir zaten çıkmasın bana o sorun değil sen olayı anlamadın boşver knk
Bol şanslar dilerimDün Miami ile bu maç varken Miami 45 de kalmıştı bu maç 64 sayı çıkmıştı deneyelim birdaha bakalım Clippers 1.çeyrek 55.5 üst
Bol sanslar kral umarim sunlar gelir de kasayi guzel bi yere getiririzDün Miami ile bu maç varken Miami 45 de kalmıştı bu maç 64 sayı çıkmıştı deneyelim birdaha bakalım Clippers 1.çeyrek 55.5 üst
Betmoon da 2 krs falan varsa izletiyorneyse maç başladı arkadaşlar bu maçları bedava izlicem bi yer var mı
cok cok bol sansDün Miami ile bu maç varken Miami 45 de kalmıştı bu maç 64 sayı çıkmıştı deneyelim birdaha bakalım Clippers 1.çeyrek 55.5 üst
PauhaahahahahhaDakika 3 0-0
yok kanka ya beniö hiç bir sitede küsürat kalmaz ben ona göre oynarım en nefret ettiğim şeydir küsüratBetmoon da 2 krs falan varsa izletiyor
Gitmiyormuydun dost umDakika 3 0-0
HahahahhashPauhaahahahahha
aynı hesaba girmiş sanırım cık diğer hesabına gir azda ondan kazan kanka böyle tek hesap cok göze batmısGitmiyormuydun dost um
Aynı ben kuponu oynarken kusuratli mutlaka yazarımyok kanka ya beniö hiç bir sitede küsürat kalmaz ben ona göre oynarım en nefret ettiğim şeydir küsürat