- 42,718
- 12,609
- 113
ahahahaah yukseklerde yasıorumwonu böyle yazınca bi 20 daha koparamazsın recebim
ahahahaah yukseklerde yasıorumwonu böyle yazınca bi 20 daha koparamazsın recebim
Bugunun butun 20leri sana feda olsunahahahaah yukseklerde yasıorum
valla bugunkı arkadastan sonra bunu wonlatmak sart 1500 de bırak dedık battıBugunun butun 20leri sana feda olsun
Onun gibi kendini tutamayan bir çok insan tanıdım, biryerden sonra nelerin gittigini görünce kendisini durdurmayi öğrendiler. Furk kardesimiz efendi biri oda yakında o huyundan vazgeçervalla bugunkı arkadastan sonra bunu wonlatmak sart 1500 de bırak dedık battı
aynen keske dınleseydı uzuldum vallaOnun gibi kendini tutamayan bir çok insan tanıdım, biryerden sonra nelerin gittigini görünce kendisini durdurmayi öğrendiler. Furk kardesimiz efendi biri oda yakında o huyundan vazgeçer
Hırs bitirir işte hepimizin başına geldi defalarcaaynen keske dınleseydı uzuldum valla
Receb kendimize üzülek az bağımlıliktan sabahtan beri forumda rollerdeyizaynen keske dınleseydı uzuldum valla
ben takıbı sevıyorum reıs evde tv ızlemek sıkıoReceb kendimize üzülek az bağımlıliktan sabahtan beri forumda rollerdeyiz
Bol sans kankYat uyu kuponu
Bende o düzleme yalanlari yok ya 2 kati oldu al git yoksa lobi almak icin kazma kurek seni bekliyoben şahsen 50 lirayı bi kez 3500e cıkardım 3600 falandı asyada rulette hadi 4bin olsun cekeyim dedim yeminle bak düze takıldım 2 lere düştü moralim bozuldu 0ladık sonra ATMye bi 50 daha bu işler böyle