- 42,718
- 12,609
- 113
BetnanoReis Lugo payfix sikintili varmi baska guvenilir site Kullanici adi degismio
BetnanoReis Lugo payfix sikintili varmi baska guvenilir site Kullanici adi degismio
Payfix I iyi mipadişahbet kullan
evet problem yaşamadımPayfix I iyi mi
Sagol dostevet problem yaşamadım
Sen oyna ben getıremRecep ne diosun 3.3 maçlarına
Secemedim halaSen oyna ben getırem
reyiz fazla gol olmaz ama ben caracas vasco de gama macinda ilk yari iki takim da gol atar diyorumSecemedim hala
bu adamlar gol atmayi beceremiyorlar boyle maclarda ama iki takimdan biri gol atarsa ilk yari cevap verir karsidaki takim mutlakareyiz fazla gol olmaz ama ben caracas vasco de gama macinda ilk yari iki takim da gol atar diyorum
Beklıyorum yazarsın burayaSecemedim hala
Vasco ilk maçı almis ama şimdi Caracas da Mac oranin atmosferi farklı bana da gollu gecer geliyorbu adamlar gol atmayi beceremiyorlar boyle maclarda ama iki takimdan biri gol atarsa ilk yari cevap verir karsidaki takim mutlaka
şu arjantin takimlarina hic isinamiyorum top oynamayi bilmiyolar resmen ama penarol iyi oynuyo reis diger mac iyi gibiPenarol Velez. Ilk Mac 00 bitmis bu maç atarlar Abd ligi de Chicago maçı gollu gecer diyorum
ilk yari evib atacagi bi gole dep karsilik verir ya ondan ilk yari iki takimda gol atar diyorum oran yuksek yaVasco ilk maçı almis ama şimdi Caracas da Mac oranin atmosferi farklı bana da gollu gecer geliyor