- 9,213
- 4,265
- 113
90-90 hadi bittt
Bu kupon gelecek inancım tam5 dkda cok zor be bro
Vay arkadas adam ters totem yapmışVe won @Shellac yesille reis güzel para vurduk bu maçtan totalde
Bu ne la bro.650lik kupon attin baba kupon buyukmusVe won @Shellac yesille reis güzel para vurduk bu maçtan totalde
Bnde diuom bu boyle dusuk basmazdi nasil bu kdr az basmis meger hakliymisim.tbrklerGaranti dedim ters totem bu iş tamam cidden ugursuzluk buradaymış omu gördüm bu gece yanlış anlamasın kimse
Tebrikler dosttVe won @Shellac yesille reis güzel para vurduk bu maçtan totalde
3 farklı siteden 30 k bastım Dost dahası var yani ondan böyle bir yola başvurdum çünkü her attığım yatıyordu burayaBnde diuom bu boyle dusuk basmazdi nasil bu kdr az basmis meger hakliymisim.tbrkler
Tebrikler dost her zaman kazanman dileğiyle3 farklı siteden 30 k bastım Dost dahası var yani ondan böyle bir yola başvurdum çünkü her attığım yatıyordu buraya
İyi bari n azından zarar yok ters totem işe yarar ama bir dahaki kuponları takip ederken acaba tersini mi bastı diye de düşünürüz yanş3 farklı siteden 30 k bastım Dost dahası var yani ondan böyle bir yola başvurdum çünkü her attığım yatıyordu buraya
✅ 👏 👏Ve won @Shellac yesille reis güzel para vurduk bu maçtan totalde
Tebrikler dostVe won @Shellac yesille reis güzel para vurduk bu maçtan totalde