Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK | Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,213
4,265
113
La ne zaman zırlamışım bi göstersene it bana tatava yapma köpek gibi dilendigin gunleri unuttun herhalde
Lan sen kımsın senden dılenıcem onun bunun çocuğu seni ben su forumda bır kısıye mesaj stmamısımdıe para diye boş yapma • kaç kere konuya gelip bu bakış çok iyi gelecek vs saçma salak yorum yaptığın günler kaç kısıyle benim konu altında tarstıgını bılmıyor muyum silik misin sen

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,213
4,265
113
Daha kötü yere gitmeden muhabbbet devam ettırme kötü olacak sonu bak edebınle konumdan gıtsımdı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,961
4,449
113
Lan sen kımsın senden dılenıcem onun bunun çocuğu seni ben su forumda bır kısıye mesaj stmamısımdıe para diye boş yapma • kaç kere konuya gelip bu bakış çok iyi gelecek vs saçma salak yorum yaptığın günler kaç kısıyle benim konu altında tarstıgını bılmıyor muyum silik misin sen
La bu bakış çok iyi gelecek diye bir tane söylediğim şey kanıtla iyi sallıyorsun batıp batıp köpek gibi dilendigin gunleri unutmadık eline 5 kuruş geçince aslan kesilme seni daha fazla kaale almaya gerek yok ucuz adamsın beni bir daha alıntılama

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,213
4,265
113
La bu bakış çok iyi gelecek diye bir tane söylediğim şey kanıtla iyi sallıyorsun batıp batıp köpek gibi dilendigin gunleri unutmadık eline 5 kuruş geçince aslan kesilme seni daha fazla kaale almaya gerek yok ucuz adamsın beni bir daha alıntılama
Lan bana kanıtla gel bak çocuk belki 2 yıldır su forumdan kımseden para almadım boş yapma senın gibi bebelere para ıcın de yazmam Allahın Alagavatu seni iftira atma bak eğer bulursam benim dedıgım şeyi kendi anabacına kendin sövecek mısın kabulsen yaptığını arayıp bulacağım hadi yıyor mu alabılecek mısın karşına böyle bir sözü yiyorsa okeyle üşenmeden ariyip bulacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...