- 9,054
- 4,068
- 113
Neyler bu altyapı otomatik gönderiyordu normalde ama gelmedi ne etcez
Senin için yapmıştır dost bu zenci bu hareketleri 😊Normalde ev maçı bıraktı rakipteki zenci tahrij etti teknik yedi sonra attı kenardan somtu 3 salladı rastgele girdi
He vallaFena sans geldı sana 100 mac olsun 99 gelmezdı
Valla nasibinde varmıs kanka Baska Bi açıklaması olamaz hakkatenNormalde ev maçı bıraktı rakipteki zenci tahrij etti teknik yedi sonra attı kenardan somtu 3 salladı rastgele girdi
@AllanSaintMaximin hemen halletNeyler bu altyapı otomatik gönderiyordu normalde ama gelmedi ne etcez
Papara çok hızlı bu alt yapıda bende öyle yaniNeyler bu altyapı otomatik gönderiyordu normalde ama gelmedi ne etcez
Duser 5-10 dkya derdın hu olsunNeyler bu altyapı otomatik gönderiyordu normalde ama gelmedi ne etcez
aynen öyle dost sen demin ki adamı halletin miYine mi 30 sayfa takip
Ben bets10 dan banlıyım kanka@AllanSaintMaximin hemen hallet
sabah sabah kahkaha attırma banaBen bets10 dan banlıyım kanka
adamı yatağından uyandırdık da getirdikBende moral bozukluğu yaşadım çok kötü koyuyor insana ama senin kupon son saniye de gelmesi çok güzel sevindim senin adına dost
Senn 7/24 burdamisin efkalım yaa her girdiğimde aktifsabah sabah kahkaha attırma bana
Neyse şans kapısını açtın devamı gelir dost bence artık uyuman lazımUlan öğlen 320 k görmüştüm herşey şu maçla boka sardı 90 +5 de atalanta penaltı kaçırdı 180 k gitti o şekilde
Hatırlatma rızeyıSonra kalan 100 k fener yüzünden gitti biliyonuz zaten gelse 250 veriyordu gol atamadı rize