- 18,804
- 9,225
- 113
Kanka bana dustu yanlıslıkla benim payfixi girmişsinHala düşmedi
Kanka bana dustu yanlıslıkla benim payfixi girmişsinHala düşmedi
@Esmermelek296 takmıyor musun gözüne mi sokmamız lazım bu mesajı10. Sayfa sonrası gelen olamaz veya giden …. Dipnot dursun şurda bu sonu hayırlı olursa insallah…(sonra linç yiyoruz)
Şansın devam etmiş sende başını alıp gitmişsin 😍😂Şimdi hatırladım 20 k kaybettim 3 k kayıp bonus ile buralara geldi 60 kat yapmışım 3 saatte şans işte
Dost birşey demedim ki neden atarlandın@Esmermelek296 takmıyor musun gözüne mi sokmamız lazım bu mesajı
Çok kalp kırıcısın dostum@Esmermelek296 takmıyor musun gözüne mi sokmamız lazım bu mesajı
atar yapmam asla etiketledim cevap vermedinDost birşey demedim ki neden atarlandın
Peltek biri okumasın bu yazdığını 🤣@Esmermelek296 takmıyor musun gözüne mi sokmamız lazım bu mesajı
Neden acaba ? Bakimm neden ?Dost birşey demedim ki neden atarlandın
yine geliyorum 1 dkÇok kalp kırıcısın dostum
Dost yeminle görmedim görsem cevap verirdim sorun degil burada sohbet ediyorum umarım seni rahatsız etmedikatar yapmam asla etiketledim cevap vermedin
Araban varsa onu da satBen bu hafta evi satıp Galatasaray Takım 2.5 üstüne basicam
Dostum ne oluyor size kötü bir söz mü söyledim de böyle davranıyorsunızNeden acaba ? Bakimm neden ?
Ulan senın yuzunden elenırız dalmaBen bu hafta evi satıp Galatasaray Takım 2.5 üstüne basicam
Takılma çok muhabbetini yap geçDost yeminle görmedim görsem cevap verirdim sorun degil burada sohbet ediyorum umarım seni rahatsız etmedik
sohbet değil 2 kere dm gelir mi diye sordun konu sahibinin mesajını attımDost yeminle görmedim görsem cevap verirdim sorun degil burada sohbet ediyorum umarım seni rahatsız etmedik
Atacakları varsa da atmazlar dostUlan senın yuzunden elenırız dalma
Arabayı geçen maç verdim Galatasaray kazanıraAraban varsa onu da sat
Aynen biz kötü olduk birde sohbetse biz varizsohbet değil 2 kere dm gelir mi diye sordun konu sahibinin mesajını attım
bende satıp girsem mi ama halı da yavaş gidiyor :/Arabayı geçen maç verdim Galatasaray kazanıra