Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 26 Hedef 100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,210
4,901
113
Neyse konu dağılmasın konu sahibine bol şans hedefine ulaşır umarım

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,213
4,265
113
Kanka sende ağır kumar bağımlısı bir adamsın iyi psikolojin bozulmuyor o paralara çıkıp sonra sifirliyon falan bende aşırı oynuyorum da acayip rakamlar basiyonuz inanilmaz
Maasef inşallah hiç göremezsiniz yüksek parayı emin ol beddua gibi gelebilir size ama insanın para algısı bozuluyor 300.500 K görüp kaybettikten sonra

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
İşte bazen bi kaç dost dm den yazıyor veremem diyince bozuk atıyor herkes kazançları görüyor ama kayıpları görmüyor hep kazanıyoruz sanıyor :D
Herkes biz mi kardeşim bak banliydik o ara kaşla göz arası vurmuşsun parayı az kalsın kumarı birakiyormussun aq 🤣

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,213
4,265
113
1 dakkada 9 sayı çıktı ve yattık Jodugumun feneri yüzünden oldu bunlar hep of

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,213
4,265
113
37.5 barem aşmışlar 1 dakkada 10 sayı çıktı oha

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Maasef inşallah hiç göremezsiniz yüksek parayı emin ol beddua gibi gelebilir size ama insanın para algısı bozuluyor 300.500 K görüp kaybettikten sonra
Yuzdeyuz katılıyorum ben kaç kere söyledim milyon kazanmak bana nasip etmesin Allah kumarda diye millet dalga geçti benimle gerçekten çok ciddiyim yüksek paralar inşallah nasip olmaz çünkü o paraları idare etmek öyle 500 1 k basmaya benzemiyor ben çok psikolojisini bozan gördüm yüksek para kazanan

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,132
4,615
113
Yuzdeyuz katılıyorum ben kaç kere söyledim milyon kazanmak bana nasip etmesin Allah kumarda diye millet dalga geçti benimle gerçekten çok ciddiyim yüksek paralar inşallah nasip olmaz çünkü o paraları idare etmek öyle 500 1 k basmaya benzemiyor ben çok psikolojisini bozan gördüm yüksek para kazanan
Bağımlıysan bozulursun akıllı kumarciysan o parayi aldıktan sonra sadece keyfine oynarsın. Tamamen bağımlılık ile alakalı. Küçük kazançların tatmin edici noktaları daha fazla. Büyük kazançların tatmin edici noktalarından ziyade kontrol kaybı daha fazla. Bir kere alacaksın daha da ugramayacaksin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,316
11,762
113
Ağa dün 1 K ile kazandık o yüzden göz görmüyor büyük düşününce büyük oynuyor insan 300-500 leri görünce emin ol para gelmiyor ha giderse cebimde ekmek param kalmıcak ama yemişim ekmeğini
İnşallah kazanırsın Kolombiya maçı var bir buçuk üst girsene ona maç sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...