- 2,420
- 1,015
- 113
HaydaO yuzden kumar oynuyorsun dost. Al bi iphone 14 pro. Ac bi yetiskin videosu o cozunurlukte bi daha cikmazsin videodan kumara vakit kalmaz
HaydaO yuzden kumar oynuyorsun dost. Al bi iphone 14 pro. Ac bi yetiskin videosu o cozunurlukte bi daha cikmazsin videodan kumara vakit kalmaz
Nazarı bozuyoruz enişte 2 tane Bursa ipeklisinden pzvenk gömleği ayarla işi çözelimNovasky yazipta nazar değmesin attığına die 16 dedi enişte nazar degiyo bize çok 😂
Dugmeci buyusumu enişte buNazarı bozuyoruz enişte 2 tane Bursa ipeklisinden pzvenk gömleği ayarla işi çözelim
En azından tel kapanırsa bakiye durur🤣😄Yüzde 12 şarj her an gidebilir dostlar onu geçtim site 2 saat kuralı var lanet
bu suat ortalığı karıştırdı bak savaş da sinirlendi enişte de küstü gitti suat 2 kişi nakavt etti konudan sıradaki biz olmayız umarım dostListe nerde Dm yanmadı bizim kitletiriz konuyu bak suata sarıp 😂
Aynen enişte tako dan öğrendikDugmeci buyusumu enişte bu
Yatirim saati kac dost. Biz anlariz yetisip yetismeyeceğiniYüzde 12 şarj her an gidebilir dostlar onu geçtim site 2 saat kuralı var lanet
Adimiz cikti 9 a daha da inmez 8 eListe nerde Dm yanmadı bizim kitletiriz konuyu bak suata sarıp 😂
Helal olsun suatima eniştenin payını verelim 50 kopardiysak 50 k çıkar bizden o riske girmeyelimbu suat ortalığı karıştırdı bak savaş da sinirlendi enişte de küstü gitti suat 2 kişi nakavt etti konudan sıradaki biz olmayız umarım dost
Yav suat potansıyel görmedi konuda dede çeviriyordu devam ediyo suan replay attı bana onu izliyorumbu suat ortalığı karıştırdı bak savaş da sinirlendi enişte de küstü gitti suat 2 kişi nakavt etti konudan sıradaki biz olmayız umarım dost
Tako kim enişte Şanslı diyeceksin 😂Aynen enişte tako dan öğrendik
@Kumbarabet Destek çözmez mi?Yüzde 12 şarj her an gidebilir dostlar onu geçtim site 2 saat kuralı var lanet
inanma enişte o demodur demo dede ona normalde kaldırmıyoYav suat potansıyel görmedi konuda dede çeviriyordu devam ediyo suan replay attı bana onu izliyorum
Güncelleme almiyor dost zor ayakta duruyor ne güncellemesiBeş es çalışıyor mu halen kral güncelleme falab
Sabaha açarsın en kotu sakinde kalYüzde 12 şarj her an gidebilir dostlar onu geçtim site 2 saat kuralı var lanet
sende ölüden şey istiyorsun. dost@Kumbarabet Destek çözmez mi?