Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 5400 Hedef 20K 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,794
26,189
113
Kömürcü parayı barran iy gol olura bastı bile

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
Para yeterli değil takip eden bir sürü adam vardı 600 tl para geldi adama kendi dahil o yüzden rol ypsın 1-2 adım 70-80 tl düşmez kişi başı açsın yeni konu kazanırsa böler parayı ben istemedim zaten
zorlanmış enişte 18k kazanıp 500-600 atmak iyi iş dimi 😅

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Para yeterli değil takip eden bir sürü adam vardı 600 tl para geldi adama kendi dahil o yüzden rol ypsın 1-2 adım 70-80 tl düşmez kişi başı açsın yeni konu kazanırsa böler parayı ben istemedim zaten
Beni hiç alakadar etmez enişte kazanamazsa senden alırım 82.5 TL mi

omer1965

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,315
2,996
113
Telefon degıstırmek için idareli gitmek lazım dost adamın şarj bitti dede çok şarj yiyo kendimden biliyorum sağolsun yapacak bir şey yok yeni konu da buluşalım
Adam telefonu satmıştı en son öyle diyordu kazanmasına sevindim

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
Bu listedeki adamlar çekiliş veya listelerde çıkma olasılığı %1 enson en son Joe çıktı 2 dünya savaşı başlamıştı ödülü alamamisti
gafil avlanmıştık o gün dost elimize silah götümüze pamuk savaşmıştık hey gidi günler

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,094
13,279
113
Simdi roll acsin diyenler hedef tutmazsa sana sararlar demedi deme kazim. Kayip bonusunu bile isterler dayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...