- 2,420
- 1,015
- 113
Hahahahhahah o zaman iki hisse yazdık sanaEvcil hayvanın vardı onun ismi şanslıydı tek taşak dogmusttu dost o aklıma geldi listeye ekledim 😂
Hahahahhahah o zaman iki hisse yazdık sanaEvcil hayvanın vardı onun ismi şanslıydı tek taşak dogmusttu dost o aklıma geldi listeye ekledim 😂
Bu listedeki adamlar çekiliş veya listelerde çıkma olasılığı %1 enson en son Joe çıktı 2 dünya savaşı başlamıştı ödülü alamamistiTeşkilat üyeleri he 😀
Neyden dolayı dost taşak,tan dolayisa istemiyoruz 😂Hahahahhahah o zaman iki hisse yazdık sana
zorlanmış enişte 18k kazanıp 500-600 atmak iyi iş dimi 😅Para yeterli değil takip eden bir sürü adam vardı 600 tl para geldi adama kendi dahil o yüzden rol ypsın 1-2 adım 70-80 tl düşmez kişi başı açsın yeni konu kazanırsa böler parayı ben istemedim zaten
Cunup-u Teşkilat o zaman bu kadro😀Bu listedeki adamlar çekiliş veya listelerde çıkma olasılığı %1 enson en son Joe çıktı 2 dünya savaşı başlamıştı ödülü alamamisti
Tam üstüne bastın AhbwhwbwbwNeyden dolayı dost taşak,tan dolayisa istemiyoruz 😂
Beni hiç alakadar etmez enişte kazanamazsa senden alırım 82.5 TL miPara yeterli değil takip eden bir sürü adam vardı 600 tl para geldi adama kendi dahil o yüzden rol ypsın 1-2 adım 70-80 tl düşmez kişi başı açsın yeni konu kazanırsa böler parayı ben istemedim zaten
Telefon degıstırmek için idareli gitmek lazım dost adamın şarj bitti dede çok şarj yiyo kendimden biliyorum sağolsun yapacak bir şey yok yeni konu da buluşalımzorlanmış enişte 18k kazanıp 500-600 atmak iyi iş dimi 😅
Adam telefonu satmıştı en son öyle diyordu kazanmasına sevindimTelefon degıstırmek için idareli gitmek lazım dost adamın şarj bitti dede çok şarj yiyo kendimden biliyorum sağolsun yapacak bir şey yok yeni konu da buluşalım
gafil avlanmıştık o gün dost elimize silah götümüze pamuk savaşmıştık hey gidi günlerBu listedeki adamlar çekiliş veya listelerde çıkma olasılığı %1 enson en son Joe çıktı 2 dünya savaşı başlamıştı ödülü alamamisti
ben demiştim suat konuyu karıştırdı hep ondan olduTelefon degıstırmek için idareli gitmek lazım dost adamın şarj bitti dede çok şarj yiyo kendimden biliyorum sağolsun yapacak bir şey yok yeni konu da buluşalım
Vatan size minnettar, Uhud savaşı tepeyi terkedenler tam liste.gafil avlanmıştık o gün dost elimize silah götümüze pamuk savaşmıştık hey gidi günler
Ödülü atacak adamda SS taburu sikistirmis 😂😂gafil avlanmıştık o gün dost elimize silah götümüze pamuk savaşmıştık hey gidi günler
dost tepe bizi terketti yanlış anlaşılmasınVatan size minnettar, Uhud savaşı tepeyi terkedenler tam liste.
Meselaaaa yaniii@Abuzerkömürcü
@batşuayi
@butragueno
@Enişte
@JanValjaN 500 lira burasi iste dost 1 kiside sen sec at gitsin fazla kafa yorma
Doğru bilgi, teyit alindidost tepe bizi terketti yanlış anlaşılmasın
7 dYav liste miste yok bi durun aw münakaşa ediyoz ayarliycz bekleyin bi
Ben nerdeyim@Abuzerkömürcü
@batşuayi
@butragueno
@Enişte
@JanValjaN 500 lira burasi iste dost 1 kiside sen sec at gitsin fazla kafa yorma