- 75,239
- 27,102
- 113
Rıze kırmızı yemezse atar bnce pozısyona gırıyokarIzliyom gordum ama ondan once full fener ataktaydi arada cikarsa boyle rize zor gol bulur ama mac basi gibi baskiyi kurarsa atar
Rıze kırmızı yemezse atar bnce pozısyona gırıyokarIzliyom gordum ama ondan once full fener ataktaydi arada cikarsa boyle rize zor gol bulur ama mac basi gibi baskiyi kurarsa atar
Rize 2 tane kaçırdı izlediğim kadarıyla 2.yari atarGelsin sabada 500 rol parası
Aynı maç mı o da reisKuponun arka yüzü çok büyük beyler mutlaka gelmeli yoksa ben Allah yoluna doğru gidicem
Bu karar sıkıntıya sokacak kadar basmasaydin keşke umarım gelirKuponun arka yüzü çok büyük beyler mutlaka gelmeli yoksa ben Allah yoluna doğru gidicem
Ms 1 2 biter gibiGol atarsa riza 5 kişiye 500 vereceğim söz
Arkadaşlar rıza gol atarsa demiş Rize atarsa değil ona göre 🤣🤣Gol atarsa riza 5 kişiye 500 vereceğim söz
Bu betco yuksek bastigin farkli altyapi biliyoz artik mr yrk gelince araba tmm miKuponun arka yüzü çok büyük beyler mutlaka gelmeli yoksa ben Allah yoluna doğru gidicem
Ferdicigim sen sanki onu dusunuyon gelecek 500 ü düşünüyon itiraf etBu karar sıkıntıya sokacak kadar basmasaydin keşke umarım gelir
50-60 k falanmı gomdunKuponun arka yüzü çok büyük beyler mutlaka gelmeli yoksa ben Allah yoluna doğru gidicem
Rızanın atması lazım Rize'nin değilGec geldik ama Rize atar ins
Mackolige baktım Rıza diye antrenör hakem var da futbolcu yok nasıl olacak o işArkadaşlar rıza gol atarsa demiş Rize atarsa değil ona göre 🤣🤣
100k en az bence50-60 k falanmı gomdun
Gibi gibi50-60 k falanmı gomdun
Ben sen miyim bilader işine bakFerdicigim sen sanki onu dusunuyon gelecek 500 ü düşünüyon itiraf et
Sanmam maksı 60-70 bence100k en az bence
Yeme bizi maho biz bizeyiz açık konuşBen sen miyim bilader işine bak
Onu ben bilmem ykya sor 🤣Mackolige baktım Rıza diye antrenör hakem var da futbolcu yok nasıl olacak o iş