- 13,452
- 9,571
- 113
Milyon giriş çıkış olmadığı sürece sorun olmaz. Ama kripto her zaman 1 tık daha iyiPayFix çeksem sorun olur mu sizce dostlar 2-3 gündür çok girdi çıktı oluyor payfixe sorun yaratırlar mı sizde
Milyon giriş çıkış olmadığı sürece sorun olmaz. Ama kripto her zaman 1 tık daha iyiPayFix çeksem sorun olur mu sizce dostlar 2-3 gündür çok girdi çıktı oluyor payfixe sorun yaratırlar mı sizde
Noluyor maho hemen dağıtıma başladılarSenin kucak buna büyük gelir vites topuzuna bunu oturturuz
Lımıtını kontrol etPayFix çeksem sorun olur mu sizce dostlar 2-3 gündür çok girdi çıktı oluyor payfixe sorun yaratırlar mı sizde
Birşey olmaz dostum millete ne paralar giriyor da sıkıntı olmuyorPayFix çeksem sorun olur mu sizce dostlar 2-3 gündür çok girdi çıktı oluyor payfixe sorun yaratırlar mı sizde
tmm yeyiişşş 🤩Lımıtını kontrol et
Devam KeeeeeMAÇA KİTLENDİM HER MOLA DÖNÜŞÜ DURMADAN YİYOR SALAKLAR YA
Daha para gelmedi herkes gelin güvey olduNoluyor maho hemen dağıtıma başladılar
sağlam yatırım yaptıgına göre surekli oynadıgı yerdır dostDaha para gelmedi herkes gelin güvey oldu
Helal dost aynı anda iki konuyu takip etmişsin hakkın büyükSabahtandir takip ediyoruz
Payco cekPayFix çeksem sorun olur mu sizce dostlar 2-3 gündür çok girdi çıktı oluyor payfixe sorun yaratırlar mı sizde
her zaman ki hikâye teyzem öldü.. dedem dalgayı kesti..Daha para gelmedi herkes gelin güvey oldu
Maho da kurdu dost maho diyormu hiç o ne yesinArkadaşlar ben bu maça telefona hatırlatıcı kurdum çalışırken kaçırmim diye sadamazo diyolar abi
İlk 10 sayfaya dağıtır sabah öyle yaptıDaha para gelmedi herkes gelin güvey oldu
Ne 10 sayfası dost eski dostuz biz mryle biz 30 da geldik nolacak olmaz öyle maho ya sorunİlk 10 sayfaya dağıtır sabah öyle yaptı
Bizim dağıtımla falan işimiz yok emrecim ama burda öyle bir sıkıntı çıkacağını sanmamher zaman ki hikâye teyzem öldü.. dedem dalgayı kesti..
taştaları ıstıramlar daha gelmedi dur yaw 👊🏼😂
ilk 10 sayfa burda .dİlk 10 sayfaya dağıtır sabah öyle yaptı
Olmaz heehaldePayFix çeksem sorun olur mu sizce dostlar 2-3 gündür çok girdi çıktı oluyor payfixe sorun yaratırlar mı sizde