- 512
- 105
- 43
Bonus yok dendi bana bitmiş
bonus bitti diye dolandırıcı mı oldu adamlar mantığa bak aq. ben paylaştım forumdan bi arkadaş aldı bak 200 ü . ben de son anda kaybettim.bonus bıtmıs bos ıslerle ugrasmayın bonus felan yok vermıyolar doladnrıcı bunlar
bonus bitti diye degl kardesm yemn ederm bonus istedm direk engelledi ipnelerbonus bitti diye dolandırıcı mı oldu adamlar mantığa bak aq. ben paylaştım forumdan bi arkadaş aldı bak 200 ü . ben de son anda kaybettim.
eee ?
Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz !
Operator Mr. Ayaz görüsmeye katildi.
Mr. Ayaz
Canlı destek servisine hoş geldiniz. Size nasıl yardımcı olabilirim?
12:05 PM
Merhaba Musa Bey, hoş geldiniz.
musa
50 tl deneme bonusum lütfen
saat 12. 00 da gel demiştiniz ayaz bey
geldim
Mr. Ayaz
Uzun bir süredir sorunsuz şekilde verdiğimiz ve üyelerimizin faydalandığı bir bonustu bugün alt yapı kaynaklı bir problemden dolayı teknik sorun yaşanmaktadır ve en kısa süre çözümü için alt yapı sağlayıcımız PronetGaming gerekli çalışmaları yapmaktadır. Saat 14:00 itibari ile yeniden bağlanmanızı rica edeceğim.
musa
sabah 7.30 du saat 09.00 dediniz
09.00 da geldik 12.00 dediniz
12.00 da geldik 14.00 diyorsunuz
14.00 da gelince 16.00 mı yoksa 17.00 mı diyeceksiniz
?
Mr. Ayaz
Musa Bey alt yapı kaynaklı bir sorundur ve bu sorun çözülemedikçe bonus tanımlanamamaktadır, gerekli çalışmalar gerçekleştirilmekte olup kendilerinden alınan bilgi sizlere iletilmektedir.
musa
daha vaadettiğiniz bonusu aktarmayı beceremeyen bir sitesiniz
olası çekimleri düşünemiyorum bile
bu görüşme geçmişini üyesi olduğum forum da yayınlayayım da herkes bilgi sahibi olsun
forumun adını yazamıyorum oradaki admin abi kızıyor bana
ipucu veriyorum adminin adı maviler