- 9,673
- 6,736
- 113
yine kaçırdı roma juve hiç şut çekmedi 25 den beri
Gaza gelip bidaha girme ha reis zaten oynamisinRoma gol atar 3.10 şaka gibi romanın gol atma ihtimali daha yüksek bana gore
1kSormasi ayip kasa kaç su an?
Kanka ışte yapmiyorlar fifa da ayarlar var oyuncu sut gücü takim gücü falan anlık ayarlaniyor ondan fifayi seçiyorlaraslında bunları fifada değilde pes20 de yapıcaklar her maç 20 30 gol olur
yok kanki buyuk ihtimal kasa2158 flandı 158 fantazi yaptı roma yener diye 1000tlde juve 1.5 alt aldıGaza gelip bidaha girme ha reis zaten oynamisin
maç esnasında ayarlanıyor mu o reis ?Kanka ışte yapmiyorlar fifa da ayarlar var oyuncu sut gücü takim gücü falan anlık ayarlaniyor ondan fifayi seçiyorlar
Yok ya mac icinde ayarlanmiyormaç esnasında ayarlanıyor mu o reis ?
Cok-da güzel yapmış dedigi gibide olcak kardeşim.bnce 0-0 da bitebiliryok kanki buyuk ihtimal kasa2158 flandı 158 fantazi yaptı roma yener diye 1000tlde juve 1.5 alt aldı
Valla aklimdan geçmedi değil 1k atsam roma gol atara dedim yani 3k verirdi temizGaza gelip bidaha girme ha reis zaten oynamisin
Alırım aklinifutbol değil komedi ben peste daha iyi oynuyorum
ben şey diye biliyorum fifa gerçege en yakın oyuncu özellikleri olan bir eklentiye sahipmiş onla takımın guncel yorgunluk seviyeleri falan ayarlanabiliyormus en ince detayına kadar.maç esnasında ayarlanıyor mu o reis ?