- 6,804
- 3,116
- 113
Evet ben söledim hedef 3k dedi söz onun yapacak bise yok bizler fikrimizi söyledik zikir onda artik
Tebrikler başarılarının devamını dilerimOnu da yapar sıkıntı yok
Ina yaparOnu da yapar sıkıntı yok
2500 değil 25000 olsa ne farkeder kumar alıskanlık olmus para olsada kaybedene kadar oynuyoruzDeli para
Başarılarının devamını diliyorumPapara kesintisi olacakmış, ısrar etmeyin 2650'yi çeksin diye. Gidip kasa basacak değil herhalde.
Tebrikler başarılarının devamı diliyorum@mrjames3546 kardeşim eğer ki olur ulaşırsak 5 kişi 30 u 8 kişi 20 yapalım istersen çoğumuz nasiplensin
Bende katılırım buna@mrjames3546 kardeşim eğer ki olur ulaşırsak 5 kişi 30 u 8 kişi 20 yapalım istersen çoğumuz nasiplensin
Kanka reis engelli bende, yokluğunu aratmayayım diyorsan bence aratmalısın.Başarılarının devamını diliyorum
Bende bunu ilk kim diyecek diyordum kanka@mrjames3546 kardeşim eğer ki olur ulaşırsak 5 kişi 30 u 8 kişi 20 yapalım istersen çoğumuz nasiplensin
Kanka birde sonradan gelen çok biz norml tesisinden bei takipte olanlar var onlarda ayiklanmali bence@mrjames3546 kardeşim eğer ki olur ulaşırsak 5 kişi 30 u 8 kişi 20 yapalım istersen çoğumuz nasiplensin
takılı kaldı oKanka reis engelli bende, yokluğunu aratmayayım diyorsan bence aratmalısın.
Kanka reis engelli bende, yokluğunu aratmayayım diyorsan bence aratmalısın.