- 47,002
- 51,213
- 113
Size acı ama gerçek bişey söyleyeceğim şok olacaksınız
ya adam zeki yemin ederim biri mesela kardeşim yapma böyle diyor tamamdır kardeşim özür dilerim bol şanslarReis24 wonnnnn
Reis24 aslında benimSize acı ama gerçek bişey söyleyeceğim şok olacaksınız
Aslında mrjames Reis24 ün yan hesabıdır Reis24 forumdan bulduğu para ile kendine güzel bir şekil yapmıştır foruma 2 gündür girmemesi nin sebebide budur şimdi vicdan yapıp mrjames hesabı ile 5 kişiye 30 vereyim de ortalık şenlensin demiştirSize acı ama gerçek bişey söyleyeceğim şok olacaksınız
Goremiyorumki bi defa para istedik sanki küfür ettim bidaha da görmedim demekki birinden kötü olmak için para istemek gerekiyormusIsmet sen kankaydin reisle ne oldu bozustunuz
kesin boyle bişey çıkıcakReis24 aslında benim
niye reis24 ile yapmadı bunuAslında mrjames Reis24 ün yan hesabıdır Reis24 forumdan bulduğu para ile kendine güzel bir şekil yapmıştır foruma 2 gündür girmemesi nin sebebide budur şimdi vicdan yapıp mrjames hesabı ile 5 kişiye 30 vereyim de ortalık şenlensin demiştir
Sen ne yaptığının farkında mısın Reis24 den canını iste parasını istemeGoremiyorumki bi defa para istedik sanki küfür ettim bidaha da görmedim demekki birinden kötü olmak için para istemek gerekiyormus
Ahahahahahahahah ya valla tam adamından istemissin ;DGoremiyorumki bi defa para istedik sanki küfür ettim bidaha da görmedim demekki birinden kötü olmak için para istemek gerekiyormus
küfür etmişsin işte knkaGoremiyorumki bi defa para istedik sanki küfür ettim bidaha da görmedim demekki birinden kötü olmak için para istemek gerekiyormus
Robin hood işte dağıtan kişi belli olmasın diyorniye reis24 ile yapmadı bunu
Jakdkekdkodslkcosmdnxnwodkxnsjdnsküfür etmişsin işte knka
ajan yazılımıR*** yazın Reis yazmayın adam site üzerinde bir yazılımı var heralde reis yazınca direk konuya bağlanıyor
nasıl robin bu fakirden aldı fakire verdiRobin hood işte dağıtan kişi belli olmasın diyor
knka eğer olur çıkarsa ortak açalım bi taneNeyse gencler ben dizi modundayim arada bakarım james gelirse akariz bana cikarsa roll acar takip ederiz beraber