- 19,536
- 7,685
- 113
Şimdi yarım saat 1 saat ortadan kaybolur sonra yine aynı yoldan devam
Sen rahatsızmısın paran varda oyna yoksa sus zorla bide emir veriyo oynayın 😂YAISTIRIN SUNAAAAAA
Aynen öyle bende bu tür şeyler yaşamıştım dahabonce kinamamak lazım kumar herşeyi yaptırıyorYaaa amacı belli arkadaşın parası yok oynayacak maç vereyim olurda tutarsa beni görürler hesabını yapıyor
Parasızlık neler yaptırıyor insana
HahahhahahahahahhhahhahahhzhHzYaaa amacı belli arkadaşın parası yok oynayacak maç vereyim olurda tutarsa beni görürler hesabını yapıyor
Parasızlık neler yaptırıyor insana
Kardeş tahmini yap geç kesin katı deyince millete malzeme olursun. Bosver yayınla geç.Arkadaşlar bu maçtan önce 3 tane daha vermiştim geldi 4. Gelmedi ama tahminlerime güveniyorum kusura bakmayın ama tahminlerime devam edeceğim takip eden eder beni. Beni bilen biliyor.
😁😁🤣🤣🤣😂😂😂😀😀😀😅😅😅😄😄😄Arkadaşlar bu maçtan önce 3 tane daha vermiştim geldi 4. Gelmedi ama tahminlerime güveniyorum kusura bakmayın ama tahminlerime devam edeceğim takip eden eder beni. Beni bilen biliyor.
Lan de sArkadaşlar bu maçtan önce 3 tane daha vermiştim geldi 4. Gelmedi ama tahminlerime güveniyorum kusura bakmayın ama tahminlerime devam edeceğim takip eden eder beni. Beni bilen biliyor.