- 21,088
- 13,865
- 113
Göster şuna icraatı dost Bana 35 k atmakla başlaSöyle bakalım dost padişahbet 35 k yi odermi ?
Göster şuna icraatı dost Bana 35 k atmakla başlaSöyle bakalım dost padişahbet 35 k yi odermi ?
Ya o sitenin ben ... Ödeme de sıkıntı cikarmiyo da. Saçma salak şartları var her şey de. Keyfine göre bonus kuralları degistiriyo her gunSöyle bakalım dost padişahbet 35 k yi odermi ?
Tamam işte mesajı alamamisin sen dahaLa AMK kasa 17 k ya düştü 1800 alındam dede 1000 x attı 18 k verdi şansıma tüküreyim
Ben ankamam madem guveniyorsun atayım 1 k yap rolumuzu kazan kazandirBas denvera dost
Yapriz dostBen ankamam madem guveniyorsun atayım 1 k yap rolumuzu kazan kazandir
Subniminal mesaj mi var diyorsun dostTamam işte mesajı alamamisin sen daha
Tamam çekim gelsin atayım uçur bizi NBA deYapriz dost
Bağış bilgileri için dm 🤣Subniminal mesaj mi var diyorsun dost
Hadi bakimmTamam çekim gelsin atayım uçur bizi NBA de
Bonus yoktu ana para valla biraz esseklik ettik o siteye girerekBonus yoksa haketmissin dost maalesef o site ne alaka
Ayıp ediyorsun dost kebab dediğin kaç para şimdi de söylerizBugün 50 rolling takip ettim akşama kadar bi reco attı sağolsun. Ev müstakil ben terastayım. Aşağı kapının anahtarı aşağıda kalmış. Yemek de yapamıyoruz. @Beşiktaş 100 k yap da kebap söyleyelim
Neler duyuyoruz 😂Söyle bakalım dost padişahbet 35 k yi odermi ?
Kasa kaça cikti dostBonus yoktu ana para valla biraz esseklik ettik o siteye girerek
Öder biraz sürer amaSöyle bakalım dost padişahbet 35 k yi odermi ?
Dost bak iyice acıkmaya başladım 2 yarım kokoreç yeter 🤣Ayıp ediyorsun dost kebab dediğin kaç para şimdi de söyleriz
Yeni bir şey değil dost 3 gündür elimizde oynuyoruz bu arada ödemiş siteNeler duyuyoruz 😂
Fix yaz dostHadi bakimm
Aga yav valla ne gerek varBonus yoktu ana para valla biraz esseklik ettik o siteye girerek