- 19,544
- 7,686
- 113
42
Benden senin gibi sahtekara para çıkmaz sahtekarlık yaptığın bi arkadaş attı bizede biliyodukta senin öyle olduğunu buda kanıt olduBu ne lan ? Ben senden para mı almisim ?
Kanka arkadaş başlamadı henüz önce başlasın sonra başarılı olsun etiketlerim seniKnka başlarken beni etiketler misin
Tamamdır yavrumKanka arkadaş başlamadı henüz önce başlasın sonra başarılı olsun etiketlerim seni
Burada bir kanıt yok şayet şahsın kim olduğunu söylersen ben sana bizzat görselleri atarım sahsida etiketleriz askıda kalmasınBenden senin gibi sahtekara para çıkmaz sahtekarlık yaptığın bi arkadaş attı bizede biliyodukta senin öyle olduğunu buda kanıt oldu
Ama kabul ediyorsn şayet ben sana attığım.paralari tarihleri ile birlikte hatta dm konusmlari ile birlikte halka açarımBenden senin gibi sahtekara para çıkmaz sahtekarlık yaptığın bi arkadaş attı bizede biliyodukta senin öyle olduğunu buda kanıt oldu
Ama kabul ediyorsn şayet ben sana attığım.paralari tarihleri ile birlikte hatta dm konusmlari ile birlikte halka açarım
Böyle devammmmWooonnnnn
TebriklerKusuratla roll paralari cikcak gibi
Ekli dosyayı görüntüle 651165
Senin için knkBöyle devammmm