- 1,462
- 264
- 83
Dep toparladi hadi ev sen de at
Bol şanslar dostAdım 1
Son 1dk 11 sayı attılar iyi toparladilar vallaİyi gidiyor dimi knk
Ya yok geçen akşam ki muhabbet ben ödülü başkasına gitmesin diye adamdan aldım verelim diye ertesi gün adama basmış fırçayı benim paramı niye başkasına atıyorsun felan adamda geri istedi bende attım adam geriSeninde yaptığın yada yazdığın çoğu şey hoş değil. Sana yalancı biri olduğunu yüzüne söylemiştim diye hatırlıyorum.
SlmBu yaptığın hoş değil? Birincisi bebeğin değilim ikincisi sana gönderilen emanete sahip çıkmayıp üzerine yatıyorsun
Dostum bu maç 2 saati geçer bitmesi bizim taş yememizi istiyorsun herhalde şansın bol olsun olurda başarırsa bulaşırsin zatennAdım 1
Dost gelsinde 2 saat olsun be😃Dostum bu maç 2 saati geçer bitmesi bizim taş yememizi istiyorsun herhalde şansın bol olsun olurda başarırsa bulaşırsin zatenn
Benim söylediğim farklı bişey de konuyu bulandirmaya gerek yok o beni anlamıştırYa yok geçen akşam ki muhabbet ben ödülü başkasına gitmesin diye adamdan aldım verelim diye ertesi gün adama basmış fırçayı benim paramı niye başkasına atıyorsun felan adamda geri istedi bende attım adam geri
Türk takımlarından Uzak dur şikecinin önde gidenleriBiz oynadık ya euroleague şampiyonu fener 3 dk sayi atamadi