- 21,029
- 10,800
- 113
Babacim takımda Micheal Jordan olsa evet 36 sayı atar. Ama bomboş saha bırak 100 tane sut attır atamaz WingslerŞike devreye girince en salak takım aslan kesiliyor dost
Babacim takımda Micheal Jordan olsa evet 36 sayı atar. Ama bomboş saha bırak 100 tane sut attır atamaz WingslerŞike devreye girince en salak takım aslan kesiliyor dost
Normal olabilir. Neden olmasınBu konuda neden çok mesaj var agalar
bol şans kurutmaya geldimHadi kurusun
Para cok. Paranin oldugu yerde adam cok olurBu konuda neden çok mesaj var agalar
Yoh yavvv bilemedim simdi55 bin basınca neden yapmadığını anlarsın dost
La git kızlara kod ayarla senbol şans kurutmaya geldim
bal porsugu cok ıyı karakter yaYoh yavvv bilemedim simdi
Bir maçı patlamaktan istedikten sonra o maç 2 kere 3 kere uzar dost. Kaldı ki maç yakın gidiyor.Babacim takımda Micheal Jordan olsa evet 36 sayı atar. Ama bomboş saha bırak 100 tane süt attır atamaz Wingsler
Disarda 1 paket makarna için birbirini ezenlere ses çıkarmayanlar. Buradaki bir konuya iki mesajı mı çok görüyorlar. Ne tuhafPara cok. Paranin oldugu yerde adam cok olur
İkinci kez tebrik ediyorum seni sayıyorum tek tek forumcu olmak öle kolay değilPara cok. Paranin oldugu yerde adam cok olur
Bunlar şikeyi bile beceremez ondan bu kadar eminim.benBir maçı patlamaktan istedikten sonra o maç 2 kere 3 kere uzar dost. Kaldı ki maç yakın gidiyor.
Eyv bro yaşam tarzı 😆bal porsugu cok ıyı karakter ya