- 3,185
- 2,263
- 113
Efkal forma ne zaman girsem varsın uyumuyormusun sen agamsen bu iddiaa işini bitirmişsin dost
Efkal forma ne zaman girsem varsın uyumuyormusun sen agamsen bu iddiaa işini bitirmişsin dost
Hastayim o tosuncuga yav. Turkiyeyi de ben yonrtsem oyle keske 😆😆Deliksiz basket 4 sayı. Kaçan serbest atış-1 sayı MK delileri ya 😁😁
Bak nerden bildim maçı ve basketbolu
jsjsjsjsbReis " züğürdün çükünü " diye okudum. Aman gözünü seveyim 2 gram aklımız var onunla da oynama
uyumuyorum değil uyuyamıyorum parasızlıktanEfkal forma ne zaman girsem varsın uyumuyormusun sen agam
O kadar kasa girmissin o yuzden kusurati fazla gördüm ama genelde talibimBakiyenin kendisi kusurat dost naptın sen 🤣🤣
Tosun paşa Enişte menişte sülale akraba demiyor herkesi asıyor valla. Sanki Çamaşır asıyor 😁😁😁Hastayim o tosuncuga yav. Turkiyeyi de ben yonrtsem oyle keske 😆😆
Bak duygusal adamım ben böyle demeyin duygulanıyorum valla zenginim diyinuyumuyorum değil uyuyamıyorum parasızlıktan
4. Çeyrek başladı takipte kal 🤣🤣O kadar kasa girmissin o yuzden kusurati fazla gördüm ama genelde talibim
Valla akrabalar asılır adam hak ehliTosun paşa Enişte menişte sülale akraba demiyor herkesi asıyor valla. Sanki Çamaşır asıyor 😁😁😁
fakirim..Bak duygusal adamım ben böyle demeyin duygulanıyorum valla zenginim diyin
Bulamadın mı hala 100 lira dostFakirlikten beynim yoruldu kupon vuran biri olursa dm açık bugüne kadar biz takip ettik kazanamadık şimdide siz kazanın bulun beni öptüm