- 2,138
- 7,346
- 113
Ama siteler iyice bokunu çıkardı [ATTAC
Deadlong ve Kadir diye birisi 🤡Kim onlar ya
Deadlong ve Kadir diye birisi 🤡Kim onlar ya
Parayı koyim şu felek bi dönsün sizlere dostlara var ya esecem burada kıymalı böreklerle ama artık payfix ötmüyooBu zihin hiç bir şeyi unutmaz ama dur bakalım
Bizde bilelim de ona göre tavrimizi koyalım reisAma siteler iyice bokunu çıkardı [ATTAC
Deadlong ve Kadir diye birisi 🤡
Dost parayı bulunca değişmeyen insan yoktur. Bence söz verme yine de 😅Parayı koyim şu felek bi dönsün sizlere dostlara var ya esecem burada kıymalı böreklerle ama artık payfix ötmüyoo
Cansın dost da bize kahpe felek güldüğü gün olursa öldugumuz gün olur gibiParayı koyim şu felek bi dönsün sizlere dostlara var ya esecem burada kıymalı böreklerle ama artık payfix ötmüyoo
Haklısın be drogbamCansın dost da bize kahpe felek güldüğü gün olursa öldugumuz gün olur gibi
Yav he amk he25 atsa şu kafayada girebilirim aga simit yiceme 1 saat daha aç kalim parayı 200 yapim sonra güzel bi kıymalı su böreği karışık hesabı
İkisi de net dolandırıicidir ✋👍Bizde bilelim de ona göre tavrimizi koyalım reis
Sullycim hüzünlü kekimYav he amk he
Cocugumu gormeye gidicem dedi param yok ustumde falan dedi. Soylemesi ayıp hatiri sayilir bi miktar attim. Haberim olsa 5 kurus atmazdim brom keske paylasaydin. Dradlong icin konusutorumAma siteler iyice bokunu çıkardı [ATTAC
Deadlong ve Kadir diye birisi 🤡
Pogacalarimi görmeye gideceğim yardımcı olur musunCocugumu gormeye gidicem dedi param yok ustumde falan dedi. Soylemesi ayıp hatiri sayilir bi miktar attim. Haberim olsa 5 kurus atmazdim brom keske paylasaydin. Dradlong icin konusutorum
Dur bi aw ya ortalik karisikPogacalarimi görmeye gideceğim yardımcı olur musun
Bu işlere evladını anayı babayı niye katarlar MK ya (Cocugumu gormeye gidicem dedi param yok ustumde falan dedi. Soylemesi ayıp hatiri sayilir bi miktar attim. Haberim olsa 5 kurus atmazdim brom keske paylasaydin. Dradlong icin konusutorum
Nasıl parası yok dost. Kupon paylaştı ya bugün. Şaka mı bunlar awCocugumu gormeye gidicem dedi param yok ustumde falan dedi. Soylemesi ayıp hatiri sayilir bi miktar attim. Haberim olsa 5 kurus atmazdim brom keske paylasaydin. Dradlong icin konusutorum
Gardaş konya yolundayim )Dur bi aw ya ortalik karisik
Banada dayim hastane de dedi bende attım ayın 10 undan beri maaşı yatacak arkadaşın hala yatmamış mesaja cevapta vermiyor 🤣Cocugumu gormeye gidicem dedi param yok ustumde falan dedi. Soylemesi ayıp hatiri sayilir bi miktar attim. Haberim olsa 5 kurus atmazdim brom keske paylasaydin. Dradlong icin konusutorum
Tiplerden belli zatenİkisi de net dolandırıicidir ✋👍