- 19,938
- 7,873
- 113
Şu anda 6. Mesajı mi yazdım
Olmuş bile@casus22 olurmu )
Ense Naturel mi dostMisal bu forumun en dolandırıcı şerefsizi kim diye sorarsanız @Sandra09 dur.
Katıksızdır, su katılmamıştır.
Evet bende seviyorumBen NBA'de çok iyiyiyim 2 yıldır çok güzel kazandım o ligden.sansin tutuyor o ligde
Seninkinden dostEnse Naturel mi dost
Ben müsait olunca sana anlatacm dostYav nasıl 55 k basıyonuz aklimon almıyor
Gelirim tebrik ederim tavuklu pilavımı yerim ayranımı içerim kalkarım . Bak tavuklu yerim etli sevmiyorum özellikle sünnet günleriAmcamın sünnetine beklerim
Kardeşim argo yanlış oluyor adamın işi vardır zaten bazı kişiler kazandı herkese gönderecek olsa adamın kazanı ne olucak müsait olduğu zaman gelir dağıtımı yapar gider @MR.YKTum forum burada mr yarak nerede
Rıdom benimŞu anda 6. Mesajı mi yazdım
Ben 😆😆Şu anda 6. Mesajı mi yazdım
Kardeşim argo yanlış oluyor adamın işi vardır zaten bazı kişiler kazandı herkese gönderecek olsa adamın kazanı ne olucak müsait olduğu zaman gelir dağıtımı yapar gider @MR.YK
Efendim renktasimRıdom benim
Yapsa da canı sağolsun yapmasa da yeter ki kazandığı parayı kaybetmesin işlerini halletsin sağlam oynuyor bu arkadas cunku bu miktarları kontrol etmek her zaman zordurKardeşim argo yanlış oluyor adamın işi vardır zaten bazı kişiler kazandı herkese gönderecek olsa adamın kazanı ne olucak müsait olduğu zaman gelir dağıtımı yapar gider @MR.YK