- 41,614
- 45,033
- 113
burada ne beklenıyor
Mrykburada ne beklenıyor
gelse neolucak kı onu anlamadımBence gelcek kral güzel bir dağıtım yapicak ben öyle bisey hissediyorum @MR.YK
52 sayfa olmuş o kadar insan sinerji yapmış gelsin diye uğraşmış gelsin diye uğraşmış derken emek verip yazmış yanlış anlaşılmasın anca antepli yapar dağıtmaz ama bu adam bence emek yemezgelse neolucak kı onu anlamadım
Nereden bılıyorsun dagıtmadıgını belkı adam kafasına yatan adamlara atmıstır Nilüfeerli + konu bırde beklemede kımseye bırsey atmak zorunda degil bak baskanın kurallarında maddi talep beklıyorsanız takıp etmeyın dıyor52 sayfa olmuş o kadar insan sinerji yapmış gelsin diye uğraşmış gelsin diye uğraşmış derken emek verip yazmış yanlış anlaşılmasın anca antepli yapar dağıtmaz ama bu adam bence emek yemez
Adam dağıtım yapıcam gibi Bi kelime kullanmadı zaten bence de o para bitmiştir ama insallah bitmemiştir yazık günahNereden bılıyorsun dagıtmadıgını belkı adam kafasına yatan adamlara atmıstır Nilüfeerli + konu bırde beklemede kımseye bırsey atmak zorunda degil bak baskanın kurallarında maddi talep beklıyorsanız takıp etmeyın dıyor
o para bitmıstır emın ol
Geçen bende öyle demiştim..yalnız değilmişim..ddDbu adamın kullanıcı adını hep başka bişey okuyorum ben çok tehlikeli kullanıcı ismi MR.YK
Mecbur muBence gelcek kral güzel bir dağıtım yapicak ben öyle bisey hissediyorum @MR.YK
Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam.Şimdiye bu parayı yemiş kayıp bonusunu da yemiştir geçmiş olsun boşuna bekleyip umut etmeyin gözlerinizden öperim
Zaten dagitsaydi öyle aglamazlardi. Her kazanandan bir beklenti içinde millet.Sa dostlar öncelikle şunu söyleyim dolandırıcı dediğiniz adam söz verirse yapar öle biri değil anlayacağınız kaç gündür kasayı katlamak için uykusuzdu @MR.YK zaten kendisi de söyledi akşam işe gideceğini eğer dağıtmak isterse yapar zaten kimse beni tartışmaya katmasın ben sadece tanıdığım için diyorum illaki gelir yani şuan yazmıyor diye ağa paşa dost dediğiniz biriye kötü yaklaşım yapmamak bizlere yakışır iyi forumlar
Millet dilencilikte sınır tanımıyor ya
Gerek yok bu muhabbetlere girmeye sonuçta konu bekleme konusuydu ve formun kuralları belli dostZaten dagitsaydi öyle aglamazlardi. Her kazanandan bir beklenti içinde millet.
Kendisi tövbe etti umre de su an dönüşte dağıtım olacakmışAğrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam.
@diyar727 diyar dolaşsam.
Ne keklemişti be bu diyarcık bizleri
Biz ona zaten mr yrk doyoruz ama bir kabahati oldugundan degil sevdigimizden puahahahbu adamın kullanıcı adını hep başka bişey okuyorum ben çok tehlikeli kullanıcı ismi MR.YK