- 26,309
- 11,367
- 113
ARTIK BURDAN MUHABBET EDIN😃
Çay demledin mi?ARTIK BURDAN MUHABBET EDIN😃
Sohbet yerimi burası emmuhaaaa 👊🏼😨Gene biri gelir sohbet yeri mi burası der. Bazıları muhalefet olmak için doğmuş.
Brendford da olsaydı keşke. ...
Sohbet yerimi burası emmuhaaaa 👊🏼😨
Öderler eski sitelerden ama gerekçe neymiş onu da yazsanaBeyler merhaba galabet hakkında bilgisi olan varmı 160k çekim verdim cumartesi den beri cesitli sebeblerle red ediliyor 50k yolladılar kalan 110 sürekli red ediliyor
Dilan baba tahliye oluyormuş ne diyon muroARTIK BURDAN MUHABBET EDIN😃
Adamsın he soyleBeyler merhaba galabet hakkında bilgisi olan varmı 160k çekim verdim cumartesi den beri cesitli sebeblerle red ediliyor 50k yolladılar kalan 110 sürekli red ediliyor
M bende aklicamDilan baba tahliye oluyormuş ne diyon muro
İlk çekimi ödediler daha sonra verdim red edildi belge istediler payfix ss filan yolladım sonra tekrar red edildi güncelleme var diye sabah tekrar verdim çekim hesapları güncelleniyor gibi çeşitli bahanelerÖderler eski sitelerden ama gerekçe neymiş onu da yazsana
Çıkınca bi kitap yazar . Millette alkışlamaya devam eder. Bu ülke De hırsız. İt, uğursuz değerli oluyorDilan baba tahliye oluyormuş ne diyon muro
Oderse burdayiz ödemesse kacarimİlk çekimi ödediler daha sonra verdim red edildi belge istediler payfix ss filan yolladım sonra tekrar red edildi güncelleme var diye sabah tekrar verdim çekim hesapları güncelleniyor gibi çeşitli bahaneler
Olmayan parayı nasıl aklıycaz muroM bende aklicam
Öderler sen parayı yeme. Eski sağlam site ama oylama taktiği yapıyorlar. Harcama parayı.İlk çekimi ödediler daha sonra verdim red edildi belge istediler payfix ss filan yolladım sonra tekrar red edildi güncelleme var diye sabah tekrar verdim çekim hesapları güncelleniyor gibi çeşitli bahaneler
Bulacak engin ı bekliyomOlmayan parayı nasıl aklıycaz muro