- 75,216
- 27,101
- 113
Bu gecede burdayız
…… patlamasın yeterki dost iyi gecelerAyak ayak ustune atayim dedim …. sıkıştı.
Kasa patladimi oluyor boyle seyler. Hayirli geceler
Allah razi olsun dost. Makat patlamasinda …. onemli degil. Sonuçta iki tane. Bi tanesi bile yeterli……. patlamasın yeterki dost iyi geceler
makatta patlamasın tabi de ...... acıtır beAllah razi olsun dost. Makat patlamasinda … onemli degil. Sonuçta iki tane. Bi tanesi bile yeterli
Seninde gecen güzel olsun şelcimGeceniz güzel olsun beyler
yatıyorum yav sabah spor varGeceniz güzel olsun beyler
Kumarla spor nasil oluyor dost. Dambil reisleri kaldirirken dede gelmiyormu gozunun onuneyatıyorum yav sabah spor var
yok ya bağımlı değilim ben bugün hiç oynamadım mesela bj poker takıldım sadeceKumarla spor nasil oluyor dost. Dambil reisleri kaldirirken dede gelmiyormu gozunun onune
Kahvehanede kumar efso oluyor ya mekanda yani. Azı dislerini dökmüş dayilari utmek pek keyifli olur. Hayirli geceler dost bu arada bende bagimli degilim (desem yalan olur)yok ya bağımlı değilim ben bugün hiç oynamadım mesela bj poker takıldım sadece
babamın mekanda çalışırken oyuncu olmayınca mecbur oturuyordum dördüncü olmaya pokere, bazen 10 seans 12 seans masadan kalkmıyordum. O zamanlar rüyama giriyordu A K
iyi gecelerKahvehanede kumar efso oluyor ya mekanda yani. Azı dislerini dökmüş dayilari utmek pek keyifli olur. Hayirli geceler dost bu arada bende bagimli degilim (desem yalan olur)
Cano bu konuyu ne zaman açmışsın ben daha yeni görüyomHep bir konularda muhabbet donuyor en azından buradan donsun muhabbetler
@erhanbey22 @berkayaydin6 @Erkan4235
A.s bunu spor jack olan sitenin canli destetine sorsan daha saglikli cvp alirsin kardes.sekada vardi sanirimS.a bol sans herkese bu sitelerde yer alan spor jackpotu nedir nasıl kazanılır bilen kazanan gören duyan varmı hiç yıllardır oynarım bir kere bile rast gelmedi gelenide gormedimde duymadimda
Nasılsınızdan sonra bakalım yazman lazım yapamıyorsan zorlama dostMerhaba arkadaşlar nasılsınız bol şanslar takipteyim