Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 👉 Muhabbet 👈

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,954
5,559
113
Ayak ayak ustune atayim dedim ….. sıkıştı.
Kasa patladimi oluyor boyle seyler. Hayirli geceler

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,954
5,559
113
Modlar aktifmis bu ta**k muhabbeti sansüre ugrar. Kusura bakmayın duzenleme zahmeti verdik @Shellac @Daimon 🙃

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Kumarla spor nasil oluyor dost. Dambil reisleri kaldirirken dede gelmiyormu gozunun onune
yok ya bağımlı değilim ben bugün hiç oynamadım mesela bj poker takıldım sadece
babamın mekanda çalışırken oyuncu olmayınca mecbur oturuyordum dördüncü olmaya pokere, bazen 10 seans 12 seans masadan kalkmıyordum. O zamanlar rüyama giriyordu A K

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,954
5,559
113
yok ya bağımlı değilim ben bugün hiç oynamadım mesela bj poker takıldım sadece
babamın mekanda çalışırken oyuncu olmayınca mecbur oturuyordum dördüncü olmaya pokere, bazen 10 seans 12 seans masadan kalkmıyordum. O zamanlar rüyama giriyordu A K
Kahvehanede kumar efso oluyor ya mekanda yani. Azı dislerini dökmüş dayilari utmek pek keyifli olur. Hayirli geceler dost bu arada bende bagimli degilim (desem yalan olur)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,045
47,868
113
S.a bol sans herkese bu sitelerde yer alan spor jackpotu nedir nasıl kazanılır bilen kazanan gören duyan varmı hiç yıllardır oynarım bir kere bile rast gelmedi gelenide gormedimde duymadimda
A.s bunu spor jack olan sitenin canli destetine sorsan daha saglikli cvp alirsin kardes.sekada vardi sanirim

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
bursada ev arkisi ilanını buraya açdım çünkü ne iş yapıyorsun dedikelerinde bahsicyim ve medyumum deyince olmuyor

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bol şanslar takipteyim