- 2,862
- 1,172
- 113
Bol sans chelsea ne yapmış yaw oleÇifte şansa yatan kupondan sonra , tek kurşunu sıktım.Ekli dosyayı görüntüle 653842
Sırf FB li olduğum için FB ye oynadım yoksa vallahi kupon Lazio 1 chelse 5.5 handikapti çokta manyak para veriyordu bütün odagimi FB ye vereyim diye böyle oynadimBol sans chelsea ne yapmış yaw ole
Keşke feneri koymuyaydin garip bı maç oluyor.ander maçını bnde tutuyorum param olsa oyniycakdim ilk aklımda o maç vardı ama bn lazio maçına sıfır düşünüyordum.bizim maç leş dzeko yerine başkası olsa şuan maç 2.0 3.0 olmuştu adam bitik bugunSırf FB li olduğum için FB ye oynadım yoksa vallahi kupon Lazio 1 chelse 5.5 handikapti çokta manyak para veriyordu bütün odagimi FB ye vereyim diye böyle oynadim
Chelsea içerde umarım diğerleri de geiir bol şansÇifte şansa yatan kupondan sonra , tek kurşunu sıktım.Ekli dosyayı görüntüle 653842
Fener yenemezse tüm forumu 500 liradan edecek herkes 500 veren özele oynamışÇifte şansa yatan kupondan sonra , tek kurşunu sıktım.Ekli dosyayı görüntüle 653842
Ama ofsayt olabilir